TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

mesela bu sicir kelimeside giresunca:) ama türkçeye çok yakın olduğu için rahatlıkla anlayabiliyoruz :)

nacak gibi bişeyden bahsediyor sandım bir an :)
Haccak kulağa hiç iltifat gibi gelmiyor :A:A
Hhaha iltifatın kralı be , güzel , iyi , cana yakın , sevimli yanı nekadar güzel tabir varsa hepsinide taşıyor yanı Lazlar akıllıdır tüm iyi kelimeleri toplamışız bir Haccak ta sadece onu desek yetiyor bir sürü iltifat saymaya gerek yok :F :F :F @mrt-06

Hhaha iltifatın kralı be , güzel , iyi , cana yakın , sevimli yanı nekadar güzel tabir varsa hepsinide taşıyor yanı Lazlar akıllıdır tüm iyi kelimeleri toplamışız bir Haccak ta sadece onu desek yetiyor bir sürü iltifat saymaya gerek yok :F :F :F @mrt-06
yani bunca iyi kelimeyi bana söyledin benim için kullandın :)

düşman başına, benden uzak twitter a yakın olsun :)

senin site adresi bulacağın yok @Çiğdem- :) ben en iyisi şu dark dizisinin ilk bölümüne bir bakayım nasılmış bakalım :) sana iyi geceler sanırım son anlarını yaşıyorsundur sende :)
Luciferi yorumlayıp yatacam sanada cicili bicili rüyalar tabi uyursan :A

Evet ama dikkat et @XanTier yetiştirmesin Haruna dedikoducu koca karı gibi :A :A :A

@Harunnn60 un twitter da oynaştığına bakma:) ordan çok gözleri fıldır fıldır burayı takip ediyordur :) yani @XanTier in aracılığına bile gerek kalmaz :)

Hahahah hiçmi özlemedin ayoll şuan burda olsa sana laf soksa :A :A :A
Söyleyim de gelsin artık, ne bu çirkin konuşmalar çocuğun ardından 😡

Bölümü daha yeni okudum la. Hahaha Deniz'i harcamışsınız. :A Cidden sağlam entrika dönmüş. Sokak sanatı da bi oraya bi buraya neye uğradığını şaşırmış. Güzel olmuş bölüm eline sağlık @mrt-06. :D

Teşekkürler. :D Bir Harika da atsan fena olmazdı. :A

Bu nerden çıktı :F
Hhahah aa @Harunnn60 ı gazlayıp duruyor oyüzden @XanTier yeni hali :A :A :A @destere
7250f8f8-122f-401f-9989-d5ee5410f7f3.jpg