bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu aslaNeyse ki geldi vicdan azabı çekecektik.@destere
Senin analizlerin. 😱
Teşekkürler.Her bölüm ters köşelerimiz mevcut.
![]()
bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu aslaNeyse ki geldi vicdan azabı çekecektik.@destere
Senin analizlerin. 😱
Teşekkürler.Her bölüm ters köşelerimiz mevcut.
![]()
Bu dizinin ilk bölümünü atayım mı şimdi sana?bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu asla![]()
ben bulurum aynı başlık altında değillermi hepsini okuyacağım ama şu an forum gidiyor net gidiyor okumam zor bir ihtimalBu dizinin ilk bölümünü atayım mı şimdi sana?![]()
Forumda bir şey yok ki. Netle ilgilidir.ben bulurum aynı başlık altında değillermi hepsini okuyacağım ama şu an forum gidiyor net gidiyor okumam zor bir ihtimal![]()
demin 505 totowey hatasını benmi verdim peki ?Forumda bir şey yok ki. Netle ilgilidir.Birde Yürüyen Ölüler var
![]()
Birkaç saat önce yavaştı ama bende şuan bir şey yok.demin 505 totowey hatasını benmi verdim peki ?forumda nasıl bişey yok ?
![]()
daha beter olursun umarım sürüm sürüm sürünürsünBen istedim bu rolü çünkü insan öldürüyor çok tatlı bi rol yakında sarayı öldürecek.Ajanım ya diğer detaylar önemli değil her şey mubah.
![]()
Birkaç saat önce yavaştı ama bende şuan bir şey yok.![]()
teknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsünDüzelir düzelir merak etmeyin.![]()
@destere bu afişe bak rolünü daha iyi anlarsın.
Teknik işlere Ozan bakıyor.teknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsün![]()
@destere e rolu olan sahneyi attım onu okursa bu diziden kaçarmı devammı eder bilemiyorum vlla Alıngan bu aralar Harun gibiteknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsün![]()
batırmışsın beni görümcek
Özel gününde mi acep.@destere e rolu olan sahneyi attım onu okursa bu diziden kaçarmı devammı eder bilemiyorum vlla Alıngan bu aralar Harun gibi![]()
![]()
![]()
@sokak sanati’na baksana şükret.batırmışsın beni görümceko resimdeki bensem o bidondan güzel bir icraat beklemek saflık olur bundan sonra senaryodaki kaderim pek parlak gözükmüyor
![]()
Temizlemek istemiş işte ama çok mesaj olunca yorulup vazgeçmiş.