Allahtan iyi ki bir odun buldun herkese gösterip gösterip duruyorsun Çok beğendiysen git evlen bana da yapmıştın aynısını unutmadım
Sana ne yapmıştım Ben unutmuşumAllahtan iyi ki bir odun buldun herkese gösterip gösterip duruyorsun Çok beğendiysen git evlen bana da yapmıştın aynısını unutmadım
Şimdi sen şizofreniye bağlayıp kurtulabileceğini mi zannediyorsun Bunun aynısı yaptın işte daha ne kadar açıklayayımSana ne yapmıştım Ben unutmuşum
Olursun bir gün.
Aaaa @MasacRE- de uzun boylu dalyan gibi çocuk.
Biliyorum ablacım.O bigün ne zaman gelecek bilmiyorum ama senaristin işine karışmıyorum sadece olmak istediğimi söylüyorum o kadar
Benim yaptığım daha güzel oldu artık o sensin @mrt-06Evet Atacan'ın da dediği gibi uzun boylu dalyan gibi bir çocuğum ben bu kütük uymuyor çok kısa bodur bir şey bu daha ince uzun bir kütük bulun bana
Çok merak ediyorum neden böyle yaptı. Umarım forumu terk etmez. Şaka kaka oldu ya.Aman @destere görmesin zaten delirmiş herşeyi çöpe atmış evinde eşyayalarını falan
Sen şimdi bir yaramazlık mı ettin dün gece ben çıkana kadar herşey iyiydi benden sonra siz ne zaman konusdunuz ne ara bir şey söyledin anlat bakalımÇok merak ediyorum neden böyle yaptı. Umarım forumu terk etmez. Şaka kaka oldu ya.
Aynen.
istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyorYaaa bende olmak istiyorum amaaa
istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyor
Torunum evlilik yaşındaymış, bir ayağı çukurda biriyimdir belki
Bakalım bukez beğendirecekmisin
Neyse ki geldi vicdan azabı çekecektik. @destereSen şimdi bir yaramazlık mı ettin dün gece ben çıkana kadar herşey iyiydi benden sonra siz ne zaman konusdunuz ne ara bir şey söyledin anlat bakalım
Senin analizlerin. 😱istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyor
Torunum evlilik yaşındaymış, bir ayağı çukurda biriyimdir belki
Bakalım bukez beğendirecekmisin
Teşekkürler. Her bölüm ters köşelerimiz mevcut.Eline sağlık @mrt-06
@Aserat neler planlamış öyle, aşkından gözleri kör olmuş @sokak sanati resmen paylaşılamayan kız