Aynen.
Aynen.
Allahtan iyi ki bir odun buldun herkese gösterip gösterip duruyorsun
Sana ne yapmıştım Ben unutmuşumAllahtan iyi ki bir odun buldun herkese gösterip gösterip duruyorsunÇok beğendiysen git evlen
bana da yapmıştın aynısını unutmadım
![]()
Şimdi sen şizofreniye bağlayıp kurtulabileceğini mi zannediyorsunSana ne yapmıştım Ben unutmuşum![]()
![]()
![]()
Olursun bir gün.![]()
Aaaa @MasacRE- de uzun boylu dalyan gibi çocuk.![]()
Biliyorum ablacım.O bigün ne zaman gelecek bilmiyorum ama senaristin işine karışmıyorum sadece olmak istediğimi söylüyorum o kadar
Benim yaptığım daha güzel oldu artık o sensinEvet Atacan'ın da dediği gibi uzun boylu dalyan gibi bir çocuğum ben bu kütük uymuyor çok kısa bodur bir şey bu daha ince uzun bir kütük bulun bana![]()
Çok merak ediyorum neden böyle yaptı. Umarım forumu terk etmez. Şaka kaka oldu ya.
Sen şimdi bir yaramazlık mı ettin dün gece ben çıkana kadar herşey iyiydi benden sonra siz ne zaman konusdunuz ne ara bir şey söyledin anlat bakalımÇok merak ediyorum neden böyle yaptı. Umarım forumu terk etmez. Şaka kaka oldu ya.![]()
Aynen.![]()
istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyorYaaa bende olmak istiyorum amaaa
istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyor
Torunum evlilik yaşındaymış, bir ayağı çukurda biriyimdir belki
Bakalım bukez beğendirecekmisin![]()
Neyse ki geldi vicdan azabı çekecektik.Sen şimdi bir yaramazlık mı ettin dün gece ben çıkana kadar herşey iyiydi benden sonra siz ne zaman konusdunuz ne ara bir şey söyledin anlat bakalım![]()
![]()
![]()
Senin analizlerin. 😱istemeyeni zorla oyuncu yapıyor ama isteyeni bekletiyor
Torunum evlilik yaşındaymış, bir ayağı çukurda biriyimdir belki
Bakalım bukez beğendirecekmisin![]()
Teşekkürler.Eline sağlık @mrt-06
@Aserat neler planlamış öyle, aşkından gözleri kör olmuş@sokak sanati resmen paylaşılamayan kız
![]()