ne pis hediyeler bunlar ortalığı parlaklarla doldurmuşsun
gerçekten utandım aserat adına bir dilan çiçek denizi koysa yeterliydi birde sincap diğerleri gereksizOoo hadi bakalım @destere i utandır
O ecünnünün benim konumda ne işi var sana hediye etmesini bile engellerim @Aseratne pis hediyeler bunlar ortalığı parlaklarla doldurmuşsun
gerçekten utandım aserat adına bir dilan çiçek denizi koysa yeterliydi birde sincap diğerleri gereksiz
ama hediyeler arasında o da var ilk resme dikkat etmedinmiO ecünnünün benim konumda ne işi var sana hediye etmesini bile engellerim @Aserat
Hahaha aa milletin içinde çaktırmadan sokulmuş konuma 😱😱😱ama hediyeler arasında o da var ilk resme dikkat etmedinmi
benimde buraya baktığımı biliyor ya @Aserat senin pis kutlama konuna uğramadan yapamıyorum belki dilan çiçek senin değil benim hediyemdirHahaha aa milletin içinde çaktırmadan sokulmuş konuma 😱😱😱
Sen açtın sonucta konuyu ama bu kötüleme konun nasıl bukadar ilgi gördü hayret @mrt-06benimde buraya baktığımı biliyor ya @Aserat senin pis kutlama konuna uğramadan yapamıyorum belki dilan çiçek senin değil benim hediyemdir
@destere Sayemde hit kazandı kendisinden daha çok benim ona katkım var1808 HİT almış konu, farkı Çikoş. @Çiğdem-
Senindemi canın kalaylanmak istiyor cnm herif beddua ederek kutlama konusu açmışBenim de 80 bin konu açsın bari.
Oyun Of The Forum'a bakmadı ama.Ben dedim bu şahane konuyu gören seni daha yakanı bırakmaz diye @destere e
hogathaya iyilikte yaramıyoronca övgümü görmemiş ama üç beş hit kazanmışız şirret şey onuda başımıza kakıcak )Eltimden gelen kalaya razıyım. @destere
dur daha yeni geldim sabaha kadar burlarda dolaşıyorum mutlaka uğrarımOyun Of The Forum'a bakmadı ama.
Seni övüyorum az önceden beridir @mrt-06 ahogathaya iyilikte yaramıyoronca övgümü görmemiş ama üç beş hit kazanmışız şirret şey onuda başımıza kakıcak )
dur daha yeni geldim sabaha kadar burlarda dolaşıyorum mutlaka uğrarım
Ben dedim bu şahane konuyu gören seni daha yakanı bırakmaz diye @destere e
Sabah bakarım yorumuna o zaman ben yatıyorum. İyi geceler ikinize de.hogathaya iyilikte yaramıyoronca övgümü görmemiş ama üç beş hit kazanmışız şirret şey onuda başımıza kakıcak )
dur daha yeni geldim sabaha kadar burlarda dolaşıyorum mutlaka uğrarım
Cicili bicili rüyalar cnmSabah bakarım yorumuna o zaman ben yatıyorum. İyi geceler ikinize de.
erken kaçıyorsun işte yavaş yavaş forumun diğer konularına doğru açılmaya başlamıştımSabah bakarım yorumuna o zaman ben yatıyorum. İyi geceler ikinize de.
görümcem gittiyse bende giderim banane kendi haline takıl burda seninlemi uğraşıcam sırf görümcem için gelmiştimCicili bicili rüyalar cnm
Biz takılırız biraz daha @destere ile
Aaa demek öyle bunu hatırlatırım ama kapıma geldiğinde ve tekmeyi atarımerken kaçıyorsun işte yavaş yavaş forumun diğer konularına doğru açılmaya başlamıştım
görümcem gittiyse bende giderim banane kendi haline takıl burda seninlemi uğraşıcam sırf görümcem için gelmiştim