hediye çok geç kalmış ben olsam kabul etmezdimOoo çok teşekkürler hamakta fıstık yiyor keyfe bak @destere
Olsun cnm düşünmesi yeter tabi @Ahmed e parlak takımı arkadaşım diye torpil ediyorumhediye çok geç kalmış ben olsam kabul etmezdim
Ben hala 25 olmadım
Bu gidişle 1 ay sonra ben senden önce 85 de olacam Yada biraz beklerim seni birlikte girerizBen hala 25 olmadım
Sen hafta 1000 ben 200 yazıyorum. Sanırım senden önce gircemBu gidişle 1 ay sonra ben senden önce 85 de olacam Yada biraz beklerim seni birlikte gireriz
200 mesajın ile 1000 mesajı devirmiş oluyorsun işte cnm dünyada azim olduktan sonra herşey mümkünSen hafta 1000 ben 200 yazıyorum. Sanırım senden önce gircem
5 ayda gelmişim 20 binden buraya. Harika değil mi?200 mesajın ile 1000 mesajı devirmiş oluyorsun işte cnm dünyada azim olduktan sonra herşey mümkün
Yaz ayından beridir çıkışın kendi adına ,forum tarihinin en iyi olabilir sadece mesaj sayınla değil sohbet şeklinlede5 ayda gelmişim 20 binden buraya. Harika değil mi?
https://fav10.net/forum/threads/xantier-20-000ler-kulübünde.269580/
Eskiyi bilmezsin sen çaylak sayılırsınYaz ayından beridir çıkışın forum tarihinin en iyi olabilir sadece mesaj sayınla değil sohbet şeklinlede
2013 halini görmemekten mutluyum vlla oda benim şansım @mrt-06 görmüş hala hafızasından çıkartamıyor çocuk piskoloklara gidiyorEskiyi bilmezsin sen çaylak sayılırsın
Hhahah Aaa hadi ben yatıyorum Cicili bicili rüyalar sanaBen de gayet memnunum ama @mrt-06 çok abartıyor
İyi geceler Keşke rüya görsem Ben de sabahlara kadar ders çalışmaya devam edeyim bari okuldaHhahah Aaa hadi ben yatıyorum Cicili bicili rüyalar sana
Ohaa okuldamısın 😱 Kışın okulda yatarsın diyordum ama şaka diyordum tabiİyi geceler Keşke rüya görsem Ben de sabahlara kadar ders çalışmaya devam edeyim bari okulda
Dedim ya okuldayım diye, görmedin mi?Ohaa okuldamısın 😱 Kışın okulda yatarsın diyordum ama şaka diyordum tabi
Hala kilisedemisinDedim ya okuldayım diye, görmedin mi?
Evet, bu gece uyumuyorum
Düzce'deyimHala kilisedemisin
Hala kilisedemisin
Hala kilisedemisin
Hala kilisedemisin
Hala kilisedemisin