hediye çok geç kalmış ben olsam kabul etmezdim
Olsun cnm düşünmesi yeterhediye çok geç kalmış ben olsam kabul etmezdim![]()
Ben hala 25 olmadım
Bu gidişle 1 ay sonra ben senden önce 85 de olacamBen hala 25 olmadım![]()
Sen hafta 1000 ben 200 yazıyorum. Sanırım senden önce gircemBu gidişle 1 ay sonra ben senden önce 85 de olacamYada biraz beklerim seni birlikte gireriz
![]()
![]()
![]()
200 mesajın ile 1000 mesajı devirmiş oluyorsun işte cnm dünyada azim olduktan sonra herşey mümkünSen hafta 1000 ben 200 yazıyorum. Sanırım senden önce gircem![]()
5 ayda gelmişim 20 binden buraya. Harika değil mi?200 mesajın ile 1000 mesajı devirmiş oluyorsun işte cnm dünyada azim olduktan sonra herşey mümkün![]()
![]()
![]()
Yaz ayından beridir çıkışın kendi adına ,forum tarihinin en iyi olabilir sadece mesaj sayınla değil sohbet şeklinlede5 ayda gelmişim 20 binden buraya. Harika değil mi?
https://fav10.net/forum/threads/xantier-20-000ler-kulübünde.269580/
Eskiyi bilmezsin sen çaylak sayılırsınYaz ayından beridir çıkışın forum tarihinin en iyi olabilir sadece mesaj sayınla değil sohbet şeklinlede![]()
2013 halini görmemekten mutluyum vlla oda benim şansımEskiyi bilmezsin sen çaylak sayılırsın![]()
Hhahah Aaa hadi ben yatıyorum Cicili bicili rüyalar sanaBen de gayet memnunum ama @mrt-06 çok abartıyor![]()
İyi gecelerHhahah Aaa hadi ben yatıyorum Cicili bicili rüyalar sana![]()
Ohaa okuldamısın 😱 Kışın okulda yatarsın diyordum ama şaka diyordum tabiİyi gecelerKeşke rüya görsem
Ben de sabahlara kadar ders çalışmaya devam edeyim bari okulda
![]()
Dedim ya okuldayım diye, görmedin mi?Ohaa okuldamısın 😱 Kışın okulda yatarsın diyordum ama şaka diyordum tabi![]()
Hala kilisedemisinDedim ya okuldayım diye, görmedin mi?
Evet, bu gece uyumuyorum![]()
Düzce'deyimHala kilisedemisin![]()
![]()
![]()
Hala kilisedemisin![]()
![]()
![]()
Hala kilisedemisin![]()
![]()
![]()
Hala kilisedemisin![]()
![]()