Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

valla hala benim dizimin sezon finalinde annesi sihirlemişti @Çiğdem- i yani
@Dosi yani ortalıktan kayboldu istanbula yam yamlar ve neo libris canavarları girdi @destere hala onun şokunda
pompy ne dedin tam anlaşılmadı çiğdeme annesimi kızmıştı ? :)

Aaa demek öyle bunu hatırlatırım ama kapıma geldiğinde ve tekmeyi atarım :A :A :A
pompy sana bişey anlatmış ne dediki şimdi orda ? :)

Pompy her bölüm bizim giresuna bombalar yağdırıyor özeti bu :F Şimdide görünmez katil gelmiş Giresuna :A :A :A
çok şanslısın ama onca bomba patladığı halde sana en ufak bişey olmadı çünkü ben seni sihirli şatoya hapsetmiştim bombalardan etkilenmiyor orası :)

çok şanslısın ama onca bomba patladığı halde sana en ufak bişey olmadı çünkü ben seni sihirli şatoya hapsetmiştim bombalardan etkilenmiyor orası :)
Aaa doğru @pompy Sihirli Annem dizisindne bahsediyormuş ben sezon finalinde kayboldum boşluğa attılar beni :F @gözlemci bile kurtaramadı sen kurtar @destere :A

Asıl dolabı Salı Dargın çiçeklerde göreceksiniz :A :F
ama bu sefer halvet olmalı dolabın girişi olmalı çıkışı olmamalı sana güveniyorum :)

Çığlıkta dolap sahnesinde @destere ucubeyi görünce beni onunla bırakıp kendisi kaçmıştı yine aklıma geldi sinirlendim :kizgin::kizgin::kizgin:
hep bu senaristin pis işleri oysa benim orda senden ayrılma ihtimalim sıfır :) senarist bozuk olunca başımıza neler geliyor neler :)

ama bu sefer halvet olmalı dolabın girişi olmalı çıkışı olmamalı sana güveniyorum :)

hep bu senaristin pis işleri oysa benim orda senden ayrılma ihtimalim sıfır :) senarist bozuk olunca başımıza neler geliyor neler :)
Hhahah aa bu bizim dolap sahnemizin telifi bizdeydi yabancı bir filmmi ne kullanmış @gözlemci e dava aç aldığın parayı bizede ver dedim fikir bizden çıkmıştı :A

Hhahah aa bu bizim dolap sahnemizin telifi bizdeydi yabancı bir filmmi ne kullanmış @gözlemci e dava aç aldığın parayı bizede ver dedim fikir bizden çıkmıştı :A
genelde @pompy nin senaryosuna gözkoyuyor yabancılar demekki kazayla @gözlemci yide takibe almışlar:) ama orjinalini tutmaz hiçbişey çünkü orjinalinde biz varız :)

genelde @pompy nin senaryosuna gözkoyuyor yabancılar demekki kazayla @gözlemci yide takibe almışlar:) ama orjinalini tutmaz hiçbişey çünkü orjinalinde biz varız :)
Aaa tabi cnm bizim olmamız tutmasını sağlamıştı :A @gözlemci oyüzden 4 yıl aradan sonra tekrar aynı sahneyi bizle çekmeye hazırlanıyor :A :A :A

Aaa tabi cnm bizim olmamız tutmasını sağlamıştı :A @gözlemci oyüzden 4 yıl aradan sonra tekrar aynı sahneyi bizle çekmeye hazırlanıyor :A :A :A
Aynen sıkı durun o dolapta neler olacak neler :A

Dolapta pekmez yala yala bitmez :A @destere