Dolapta erkek-erkeğe kalsınlar aklı başına gelsinAaa sen kesin bir oyun oynayacan @destere e merakla bekliyorum
Hhahah bakalım @destere @xemrexxx yada @sokak sanati ile onu dolaba koyucağını görünce çekimlere çıkacakmıTam üstüne bastın kaldır ayağını yada @sokak sanati ile
Zorla çıkartıcaz Sana ulaşmanın yolu erkeklerden geçiyorHhahah bakalım @destere @xemrexxx yada @sokak sanati ile onu dolaba koyucağını görünce çekimlere çıkacakmı
Bunlar araç binevi , sen amaca odaklan en sonunda kapacan Çiğdem izaten demin itiraf etti @gözlemci kazması benden nefret ediyormuş reelde görsem kafana baltayla vururum dedi nefret ettiği kesin reyting amacıyla kullandığı bariz yani telif hakkını yükseltelim öyle sap gibi kalsın ortada
zaten demin itiraf etti @gözlemci kazması benden nefret ediyormuş reelde görsem kafana baltayla vururum dedi nefret ettiği kesin reyting amacıyla kullandığı bariz yani telif hakkını yükseltelim öyle sap gibi kalsın ortada
Aaa bu olmadı işte @gözlemci çok ayıp etmişsin milyon dolarlar kazandırıyoruz sana çocuğa neler demişsin özür dile çabukZorla çıkartıcaz Sana ulaşmanın yolu erkeklerden geçiyor
Bunlar araç binevi , sen amaca odaklan en sonunda kapacan Çiğdem i
o zaman oldu teliften vazgeçtimZorla çıkartıcaz Sana ulaşmanın yolu erkeklerden geçiyor
Bunlar araç binevi , sen amaca odaklan en sonunda kapacan Çiğdem i
Eee ama sizde yani zaten amacına ulaştırmak için elimden geleni yapıyorum daha napayım hedefe ulaşmak için çekilen yoldaki şeyler kutsaldır aman öyle bişey işteAaa bu olmadı işte @gözlemci çok ayıp etmişsin milyon dolarlar kazandırıyoruz sana çocuğa neler demişsin özür dile çabuk
o kadar pis olamaz inanmıyorum tamam kendisinden nefret etsemde yani bu derece kötü bir senaryoya imza atacağını sanmıyorumSeni dolaba emre yada sokak sanati ile sokacakmış @gözlemci
Eee ama sizde yani zaten amacına ulaştırmak için elimden geleni yapıyorum daha napayım hedefe ulaşmak için çekilen yoldaki şeyler kutsaldır aman öyle bişey işte
Evet ama bende napayım ekmek parası işte gülü seven dikenine katlanır sonrası gelsinSeni dolaba emre yada sokak sanati ile sokacakmış @gözlemci
Ben senin kötülüğünü istermiyim direkt çiğdem ile dolaba sokarsam kıymetini anlamazsın önce burnun sürtmelio kadar pis olamaz inanmıyorum tamam kendisinden nefret etsemde yani bu derece kötü bir senaryoya imza atacağını sanmıyorum
umarım kaktüse rastgelirsin senaristlerin yüzkarası sırf amaç uğruna katlanıyoruz amaç gerçekleşmezse kendine yatacak yer araEvet ama bende napayım ekmek parası işte gülü seven dikenine katlanır sonrası gelsin
umarım kaktüse rastgelirsin senaristlerin yüzkarası sırf amaç uğruna katlanıyoruz amaç gerçekleşmezse kendine yatacak yer ara
Hahahah aa bu bölüm dolap sahnesini merakla bekliyorum emre ile atılrısın inş dolabaEvet ama bende napayım ekmek parası işte gülü seven dikenine katlanır sonrası gelsin
Ben senin kötülüğünü istermiyim direkt çiğdem ile dolaba sokarsam kıymetini anlamazsın önce burnun sürtmeli
umarım kaktüse rastgelirsin senaristlerin yüzkarası sırf amaç uğruna katlanıyoruz amaç gerçekleşmezse kendine yatacak yer ara
Ben senin kötülüğünü istermiyim direkt çiğdem ile dolaba sokarsam kıymetini anlamazsın önce burnun sürtmeli
Bunları ben dipfrezee atayım Bakışırken donsunlarHahahah aa bu bölüm dolap sahnesini merakla bekliyorum emre ile atılrısın inş dolaba
o tarz olayları çok yaşayacağımız kesin bir an arabesk filmi aklıma geldi ) hanı araba çarpınca adam kör oluyordu sonra üstünden tren geçince şenerin bu sefer gözü açılıyordu öyle absürt bişey olacağı kesinHahahah aa bu bölüm dolap sahnesini merakla bekliyorum emre ile atılrısın inş dolaba
Dizi zaten hayal ürünü herşey absürt bizde olabildiğince gerçekçi dışı düşünüyoruz bi tek sizin Çiğdem ile olan dolap sahneniz gerçek olacak bak buda kıyağım olsuno tarz olayları çok yaşayacağımız kesin bir an arabesk filmi aklıma geldi ) hanı araba çarpınca adam kör oluyordu sonra üstünden tren geçince şenerin bu sefer gözü açılıyordu öyle absürt bişey olacağı kesin
o tarz olayları çok yaşayacağımız kesin bir an arabesk filmi aklıma geldi ) hanı araba çarpınca adam kör oluyordu sonra üstünden tren geçince şenerin bu sefer gözü açılıyordu öyle absürt bişey olacağı kesin
@destere körde olacak mı acaba Nayır NöremiyorumSen sonrasına odaklan boşver başında ne çekeceğini
Bunları ben dipfrezee atayım Bakışırken donsunlar