- Katılım
- 15 Ocak 2012
- Mesajlar
- 67,550
- Reaksiyon puanı
- 41,326
- Puanı
- 1,059
yalana bakAslında Harunu en çok destere özlüyor bende yarın haruna öyle diyecem![]()
![]()
![]()
demin kapıda çıkardığım ayakkabıyı gagadan daha çok özlüyorum
yalana bakAslında Harunu en çok destere özlüyor bende yarın haruna öyle diyecem![]()
![]()
![]()
Desem inanmazlar asla bu laflara.nasıl ikna edeceksinki dediklerimin hepsi yalandı aslında seni çok seviyorlar falanmı diyeceksin? kesinlikle inanmaz ama tam tersini söylersen daha etkili olursen yokken bunlar sevinçten halay çekiyordu dersen süper modül anında damlar foruma
![]()
cevap vermeyeydin çatlasın orda öyle somurtup duvarlara tırmansın sinirdenBana kendisi yazdı. Sana yazmadı kesin, bana yazdı BANA![]()
Bak o zaman kesin çatlardı, Melih de satmış beni diyecevap vermeyeydin çatlasın orda öyle somurtup duvarlara tırmansın sinirden![]()
Bak o zaman kesin çatlardı, Melih de satmış beni diye![]()
Bize karşı oğlanı cephe aldırdın birde gururlanıyorsun ayollcevap vermeyeydin çatlasın orda öyle somurtup duvarlara tırmansın sinirden![]()
O bilir tabii benim içimi. Sinsiyim ama iyi niyetlisinden. Sizinkiler iftiraBize karşı oğlanı cephe aldırdın birde gururlanıyorsun ayoll![]()
![]()
@mrt-06 Büyük resmi gördü ama yine senin sinsi oldunu biliyormuş
![]()
![]()
![]()
Biz harunu çok seviyoruz @destere 2 saattir sevgisini kusuyorO bilir tabii benim içimi. Sinsiyim ama iyi niyetlisinden. Sizinkiler iftira![]()
evet gelsede kafasına bir kaç oklava indirsen
Bekliyorum ozaman akşama cnmŞimdilik tebrikle yetineceğim hediyeni akşama veririm.@Çiğdem-
Harun ile konuştuk Gazman yanına gelirse kışkışla dedimO bilir tabii benim içimi. Sinsiyim ama iyi niyetlisinden. Sizinkiler iftira![]()
gagayla nerden konuşuyorsun face denmi ? twitter dan deme saçını başını yolarım öyle bir hesabın varda bizden gizliyorsan isyan çıkar
hanı nerde hediye ? @Çiğdem- söz veripte kaçan birini daha yakaladım tek tek ifşa edeceğim isimleriŞimdilik tebrikle yetineceğim hediyeni akşama veririm.@Çiğdem-
Hhaha faceden ayoll twetter da hesabım yokgagayla nerden konuşuyorsun face denmi ? twitter dan deme saçını başını yolarım öyle bir hesabın varda bizden gizliyorsan isyan çıkar
hanı nerde hediye ? @Çiğdem- söz veripte kaçan birini daha yakaladım tek tek ifşa edeceğim isimleri![]()
Uyarıda geç kalmışım ama yarın gidersen kışkışlar gereken uyarıyı yaptım senin hakkındaSen konuşmadan çoktan gitmiştim yanına, hiç de kışkışlamadı.![]()
Yarın seni kışkışlamasın da dikkat etUyarıda geç kalmışım ama yarın gidersen kışkışlar gereken uyarıyı yaptım senin hakkında
![]()
![]()
![]()
Çocuğu rahat bırak ayoll hep senin başı altından çkıyor bunlar bliyorumYarın seni kışkışlamasın da dikkat et![]()
Forumu bıraktım şimdi başka yerden işliyorum çocuğuÇocuğu rahat bırak ayoll hep senin başı altından çkıyor bunlar bliyorum![]()
![]()
![]()
Şimdi fark ettim bugün kesin vereceğim. Burada vereceğim hediyelerden daha büyük bir şey için de çalışıyorum.
Sen de karıştırma ortalığı.gagayla nerden konuşuyorsun face denmi ? twitter dan deme saçını başını yolarım öyle bir hesabın varda bizden gizliyorsan isyan çıkar
hanı nerde hediye ? @Çiğdem- söz veripte kaçan birini daha yakaladım tek tek ifşa edeceğim isimleri![]()
Şimdi fark ettim bugün kesin vereceğim. Burada vereceğim hediyelerden daha büyük bir şey için de çalışıyorum.
Sen de karıştırma ortalığı.![]()