- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
İnşallah, öylesi biraz zor bir insan olur geçinmesi ama hoşuma da gider ayrıcaOzaman:
Aleyna gibi egoist, kendini beğenmiş ve tatliş biri nasip olur sana inşallah
İnşallah, öylesi biraz zor bir insan olur geçinmesi ama hoşuma da gider ayrıcaOzaman:
Aleyna gibi egoist, kendini beğenmiş ve tatliş biri nasip olur sana inşallah
Aa evet onu biliyorum, haberlerini takip ediyorum . Okulunu dondurup Amerika'ya gitmiş dilini geliştirmek için. Kendini geliştiriyor dünya starı olma yolundaBen kendisine hayranım işte, şarkıları pek güzel değil yoksa. Egoist, kendini beğenmiş ve bunun yanında sevimli ve tatlış bir kız olduğu için seviyorum
Çok güzel hikayeler atıyor, şimdi de Amerika'da hatta
Paten kayıyodu orada dünAa evet onu biliyorum, haberlerini takip ediyorum . Okulunu dondurup Amerika'ya gitmiş dilini geliştirmek için. Kendini geliştiriyor dünya starı olma yolunda
Gülü seven dikenine katlanacakİnşallah, öylesi biraz zor bir insan olur geçinmesi ama hoşuma da gider ayrıca
Evlenmem olur biter ya. Heyecanı yaşasam yeter dermişimGülü seven dikenine katlanacak
Ilk gözüne şirin gelir bir süre sonra çekilmez olur Flört zamanı hoşuna gider sonra pat heyecanı ölür
Her erkeğin düşüncesi anlıyorum seniEvlenmem olur biter ya. Heyecanı yaşasam yeter dermişim
24 saat ders çalışacak değil ya Gezmek tozmak eğlenmek onun da hakkıPaten kayıyodu orada dün
Yo benimki daha masum sayılır. Ben genel olarak evlenmek istemiyorumHer erkeğin düşüncesi anlıyorum seni
Dinlemedim ama şarkı kötü demişler hiç dinlemeyeceğim sanırım.
Yani diyorsun ki insanların sözlerinden çabuk etkileniyorsun? Kendi zevkin ve düşüncelerin önemsiz, çabuk gaza geliyorsun. Çoğunluk ne derse o? Bir kıza aşık oldun herkes bırak deyince bir çırpıda sileceksin? Çok beğenerek istedigin bir penye aldın ama insanlar olumsuz konuşunca bir çırpıda atacaksın?Dinlemedim ama şarkı kötü demişler hiç dinlemeyeceğim sanırım.
Dinlemedim ama şarkı kötü demişler hiç dinlemeyeceğim sanırım.
Yani diyorsun ki insanların sözlerinden çabuk etkileniyorsun? Kendi zevkin ve düşüncelerin önemsiz, çabuk gaza geliyorsun. Çoğunluk ne derse o? Bir kıza aşık oldun herkes bırak deyince bir çırpıda sileceksin? Çok beğenerek istedigin bir penye aldın ama insanlar olumsuz konuşunca bir çırpıda atacaksın?
Herkes sana Enes saçını pembe yapsana trend dese anında pembeyemi boyayacaksın? 😱
Haydi şimdi dinlemede görelim
iyi gaz ama kabul et
Vaoooovvvvvv. Bu da neydi böyle. Bazı konularda başkalarının ne düşündüğü umrumda değildir ama bazı konularda dikkate alırım. Lakin son tercih yine benimdir. Ama gaz güzeldi, hem Aynur Aydın'ı severim hem bu gazın etkisi üstüne Aleyna Tilki'nin de etkisiyle eve geçince kesinnn dinleyeceğim. Üst yorumu öylesine yazmıştım bu cevabı beklemiyordum.Yani diyorsun ki insanların sözlerinden çabuk etkileniyorsun? Kendi zevkin ve düşüncelerin önemsiz, çabuk gaza geliyorsun. Çoğunluk ne derse o? Bir kıza aşık oldun herkes bırak deyince bir çırpıda sileceksin? Çok beğenerek istedigin bir penye aldın ama insanlar olumsuz konuşunca bir çırpıda atacaksın?
Herkes sana Enes saçını pembe yapsana trend dese anında pembeyemi boyayacaksın? 😱
Haydi şimdi dinlemede görelim
Beğenmene sevindimVaoooovvvvvv. Bu da neydi böyle. Bazı konularda başkalarının ne düşündüğü umrumda değildir ama bazı konularda dikkate alırım. Lakin son tercih yine benimdir. Ama gaz güzeldi, hem Aynur Aydın'ı severim hem bu gazın etkisi üstüne Aleyna Tilki'nin de etkisiyle eve geçince kesinnn dinleyeceğim. Üst yorumu öylesine yazmıştım bu cevabı beklemiyordum.
Yalnız yanlış intiba olmasın verdiğin gazı iyiydi. Daha henüz şarkıyı dinleyip tepkimi ölçmedim. Yani umalım da fecaat bir şarkı değildir, 3 dakikama yazık olursa dadanırım sana.Beğenmene sevindim
Bende bu cevabı vereceğimi tahmin edemedim. Birden dökülüverdi düşünceler satırlara.
@MasacRE- havasını alsın
Tamam beni kaliteli dinleyici olarak görüyorsan benim düşüncelerime de güvenebilirsin, @XanTier ile @S.G.A.T. iyi dinleyiciler kefilim ben onlara Tamamen aynı olması mümkün değil zaten hepimizin dinlediklerinin de genel olarak en iyiler arasında görüyorum bu kişileriiyi gaz ama kabul et
Yalnız bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum beyefendi,
ben şarkı harika demedim, beğenip beğenmediğimide belirten detaylar yok, sadece Aleyna Tilki var diye sizleri etiketledim
Gel gelelim kaliteli müzik dediğin detaya:
Senin kaliteli müzik dinlediğin hakkında hemfikirim bir çok noktada buluştuğumuz oldu,
@XanTier den pek emin değilim Ms de ilk haftadan şutlandığı için pek iyi izlenim vermiyor ama maNga'dan dolayı ümit var gibi
@S.G.A.T. aslında benim gibi müzik zevki geniş(pop, türkü, yabancı şarkı v.s. her türden dinliyor) ama "84" grubu hakkındaki sözleri ve beğenmediği grupları küçük görmesi kaliteli dinleyici tabirinden uzak tutuyor gözümde
Beğenmene sevindim
Bende bu cevabı vereceğimi tahmin edemedim. Birden dökülüverdi düşünceler satırlara.
@MasacRE- havasını alsın
Dur bakalım daha hava alma falan yok, bir şarkıyıcı dinlesin Enes yorumunu yapsın o zaman anlaşılır kimin havasını aldığıYalnız yanlış intiba olmasın verdiğin gazı iyiydi. Daha henüz şarkıyı dinleyip tepkimi ölçmedim. Yani umalım da fecaat bir şarkı değildir, 3 dakikama yazık olursa dadanırım sana.
Yalnız sen hala anlayamadın ben kazandım iş bitti Meselemiz Menes'in beğenip beğenmemesi değil, mesele dinleyip dinlemeyeceği eeee dinleyecek yani ben kazandımTamam beni kaliteli dinleyici olarak görüyorsan benim düşüncelerime de güvenebilirsin, @XanTier ile @S.G.A.T. iyi dinleyiciler kefilim ben onlara Tamamen aynı olması mümkün değil zaten hepimizin dinlediklerinin de genel olarak en iyiler arasında görüyorum bu kişileri
Dur bakalım daha hava alma falan yok, bir şarkıyıcı dinlesin Enes yorumunu yapsın o zaman anlaşılır kimin havasını aldığı
Enes, bu spoileri sen aç sadece başka kimse açmasın
Beğensen de beğenmemiş gibi yap bir kulp bul şarkıya beni mahçup etme kardo
Senin kadar kalitesiz itici bir dinleyici daha görmedim
Öyle bir şey olursa bir fiyakalı hediyeyle alırım gönlünü sen merak etmeYalnız yanlış intiba olmasın verdiğin gazı iyiydi. Daha henüz şarkıyı dinleyip tepkimi ölçmedim. Yani umalım da fecaat bir şarkı değildir, 3 dakikama yazık olursa dadanırım sana.