Forumdaki 5. Yılım - XanTier

Vaaaay be 5 sene :D Daha dün gibi sanki. İyi ki varsın forumda. Özellikle son zamanlarda aktif olman da foruma ilaç gibi geldi :A Ama sen beni sevmezdin eskiden şimdi durum ne bilmiyorum :A

Şaka bir yana uzun yıllar forumda olursun İnşallah :A

Tebrikler Melih'cim düzgün, kaliteli karakterin ve tüm zevksizliğinle umarım uzun süre daha burada kalırsın. :bhr:

Hediyen :A

O yıllar @XanTier e ne yapmak isteyip yapamadın . İçin de ukte kalan ne varsa uygula , hazır bu modunu yakalamışkan :A :A :A
Çok laf sokardım. Ama öyle böyle değil, hem epey sert, hem de gülücük falan da yok. Başkası olsa kesin küsersi, ama o kahrımı çekti resmen :F

Ah ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum. :A
Gençken çok asabi oluo yaşlanınca sakinleşen amcaların şekerliğine büründüm resmen :F

Kardeşim benim iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Nice senelere inşallah. :D
Çook teşekkür ederim, inşallah hep birlikte :Z

Vaaaay be 5 sene :D Daha dün gibi sanki. İyi ki varsın forumda. Özellikle son zamanlarda aktif olman da foruma ilaç gibi geldi :A Ama sen beni sevmezdin eskiden şimdi durum ne bilmiyorum :A

Şaka bir yana uzun yıllar forumda olursun İnşallah :A
Beş sene :(
O eskidendi :A Ne senin ne de benim o eski gıcık tavırlarım kalmadı :D
İnşallah, sen de benim gibi bir sıçrama yaparsın yeniden forumda :bhr:

Tebrikler Melih'cim düzgün, kaliteli karakterin ve tüm zevksizliğinle umarım uzun süre daha burada kalırsın. :bhr:

Hediyen :A

Çok teşekkür ederim, duygular ve düşünceler karşılıklı. Anlaşamadığımız tek konu zevksizliğimiz olur inşaallah hep :bhr:
Hediye de harika :love1:

Son düzenleme:
Aktif olmadığı için üzüldüğüm üyelerdendin, şimdi seni moderatör olarak görmek ne güzel. :bhr: Nice senelere 🙄

Aktif olmadığı için üzüldüğüm üyelerdendin, şimdi seni moderatör olarak görmek ne güzel. :bhr: Nice senelere 🙄
Teşekkür ederim :love1:
Benim hala olmadığı için en üzüldüğüm kişi sensin. :( Sen de forumda bazılarına ait olumsuz izlenimini yık ve dön geri temellive tam zamanlı :Z

Teşekkür ederim :love1: Sen de adamsın ama ayrıca dibisin :bhr:
Ben hangi şova kaldım ki buna kalayım? :bhr:

Geçmişte benimle ilgili güzel mesajlar yazmışsın, beğenmeden edemedim :bhr: Teşekkür ederim :bhr:

Eski egomu özlüyorum, ne güzel hepinizden tiksiniyorum tavırlarıyla yüzünüze bile bakmazdım .sss
Çook teşekkür ederim güzel sözlerin için :bhr:
Her rengi niye LGBT ile bağdaştırıyorsunuz? Size kalsa bütün renkler sizin bize siyahla beyaz :T::T:
Açık ara hayatımda aldığım en kötü hediye. .sss

Duygularımız karşılıklı :bhr:
kısatlamıyacak mısın gerçekten? :A

İnşallah 5 10 15 yıl boyunca sadece ben değil hepimiz oluruz burada. Güzel geçirdiğimiz vakitler hiç bitmez. Çok teşekkür ederim :love1::love1:
Yine şaşırtmadın. :bhr: :A