Ah ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum.O yıllar @XanTier e ne yapmak isteyip yapamadın . İçin de ukte kalan ne varsa uygula , hazır bu modunu yakalamışkan
Ah ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum.O yıllar @XanTier e ne yapmak isteyip yapamadın . İçin de ukte kalan ne varsa uygula , hazır bu modunu yakalamışkan
Kavganız çok oldu ozamanAh ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum.
Yoo aslında kavga etmedik hiç. O bana gömerdi ben pek bir şey demezdim. @XanTierKavganız çok oldu ozaman
Çok laf sokardım. Ama öyle böyle değil, hem epey sert, hem de gülücük falan da yok. Başkası olsa kesin küsersi, ama o kahrımı çekti resmenO yıllar @XanTier e ne yapmak isteyip yapamadın . İçin de ukte kalan ne varsa uygula , hazır bu modunu yakalamışkan
Gençken çok asabi oluo yaşlanınca sakinleşen amcaların şekerliğine büründüm resmenAh ablacım çok kalbimi kırdı zamanında ne yapsam az işte ama kalbim temiz, geçmişi çabuk unutuyorum.
Çook teşekkür ederim, inşallah hep birlikteKardeşim benim iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Nice senelere inşallah.
Beş seneVaaaay be 5 sene Daha dün gibi sanki. İyi ki varsın forumda. Özellikle son zamanlarda aktif olman da foruma ilaç gibi geldi Ama sen beni sevmezdin eskiden şimdi durum ne bilmiyorum
Şaka bir yana uzun yıllar forumda olursun İnşallah
Çok teşekkür ederim, duygular ve düşünceler karşılıklı. Anlaşamadığımız tek konu zevksizliğimiz olur inşaallah hepTebrikler Melih'cim düzgün, kaliteli karakterin ve tüm zevksizliğinle umarım uzun süre daha burada kalırsın.
Hediyen
Teşekkür ederimAktif olmadığı için üzüldüğüm üyelerdendin, şimdi seni moderatör olarak görmek ne güzel. Nice senelere 🙄
Yine şaşırtmadın.Teşekkür ederim Sen de adamsın ama ayrıca dibisin
Ben hangi şova kaldım ki buna kalayım?
Geçmişte benimle ilgili güzel mesajlar yazmışsın, beğenmeden edemedim Teşekkür ederim
Eski egomu özlüyorum, ne güzel hepinizden tiksiniyorum tavırlarıyla yüzünüze bile bakmazdım .sss
Çook teşekkür ederim güzel sözlerin için
Her rengi niye LGBT ile bağdaştırıyorsunuz? Size kalsa bütün renkler sizin bize siyahla beyaz
Açık ara hayatımda aldığım en kötü hediye. .sss
Duygularımız karşılıklı
kısatlamıyacak mısın gerçekten?
İnşallah 5 10 15 yıl boyunca sadece ben değil hepimiz oluruz burada. Güzel geçirdiğimiz vakitler hiç bitmez. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, hep birlikte inşallahTebrik ederim darısı 25.seneye, nice yıllara artık.
Ama hep soruyorsun bir umutlaYine şaşırtmadın.
Belki de beni şaşırtmanı istiyorum.Teşekkür ederim, hep birlikte inşallah
Ama hep soruyorsun bir umutla
Teşekkür ederimNice yıllara
Yazın belki şaşırtırım ama okul zamanı asla da mümkün değilBelki de beni şaşırtmanı istiyorum.
Teşekkür ederimTebrik ediyorum her ne kadar çok fazla tanımasam da nice nice forumlu yıllar diliyorum
Royal Rumble'a kalırsın artık. @mesmeso61 ile hep beraber sohbet konusunu coştururuz, forum çöker.Teşekkür ederim
Yazın belki şaşırtırım ama okul zamanı asla da mümkün değil
Artık PPv yorum konularını açıcam, konuşuruz geceRoyal Rumble'a kalırsın artık. @mesmeso61 ile hep beraber sohbet konusunu coştururuz, forum çöker.