Forumdaki 5. Yılım - XanTier

Çok laf sokardım. Ama öyle böyle değil, hem epey sert, hem de gülücük falan da yok. Başkası olsa kesin küsersi, ama o kahrımı çekti resmen :F

Gençken çok asabi oluo yaşlanınca sakinleşen amcaların şekerliğine büründüm resmen :F

Çook teşekkür ederim, inşallah hep birlikte :Z

Beş sene :(
O eskidendi :A Ne senin ne de benim o eski gıcık tavırlarım kalmadı :D
İnşallah, sen de benim gibi bir sıçrama yaparsın yeniden forumda :bhr:

Çok teşekkür ederim, duygular ve düşünceler karşılıklı. Anlaşamadığımız tek konu zevksizliğimiz olur inşaallah hep :bhr:
Hediye de harika :love1:
Aaa @mrt-06 öyledir geçte olsa kıymetini bilmende iyi bir şey geç olsun güç olmasın
:A :A :A

5 yıl da çokmuş be kardeşim. :A 7 yıl 6 yıl 5 yıl falan görünce aklıma benim geçmişte o yıllarda yaptıklarım geliyor bir garip oluyorum. :A Yeni yeni muhabbet edip goy goy yaptık seninle ama mizacını sevdim. Nice yıllara diyip bitiriyorum. :D @XanTier

Çok laf sokardım. Ama öyle böyle değil, hem epey sert, hem de gülücük falan da yok. Başkası olsa kesin küsersi, ama o kahrımı çekti resmen :F

Gençken çok asabi oluo yaşlanınca sakinleşen amcaların şekerliğine büründüm resmen :F

Çook teşekkür ederim, inşallah hep birlikte :Z

Beş sene :(
O eskidendi :A Ne senin ne de benim o eski gıcık tavırlarım kalmadı :D
İnşallah, sen de benim gibi bir sıçrama yaparsın yeniden forumda :bhr:

Çok teşekkür ederim, duygular ve düşünceler karşılıklı. Anlaşamadığımız tek konu zevksizliğimiz olur inşaallah hep :bhr:
Hediye de harika :love1:
Benden geçti daha :A Gençlerin önünü açmak lazım :D

@XanTier Forumdaki 5.yılını canı gönülden tebrik ediyorum melihcim iyiki foruma döndün ve burdasın neşeli sohbetinle aslında ne kadar neşeli bir adam olduğunu sohbetinin ne kadar iyi
geldiğini gösterdin tebrik ediyorum nice yıllara diyorum :D

yedinmi yemedinmi bilmiyorum ama kendime özgü bir hediye vereyim dedim:Dyemediysen eğer umarım bir gün yemen dileğiyle bu hediyeyi sana veriyorum

Forumun en kaliteli üyelerinden birisin tebrikler. Ah şu üşengeçliğin de olmasa. :A @XanTier

Hediyeni seçerken profilinden yardım aldım çünkü zevklerine pek hakim değilim. :A

c7f47f792eec729ddaed63eb91f6e846.png

Hahah o senin ki , iyi niyeti suistimal etmek oluyor :F

Şimdi yap sıkıyorsa , çaylak olursun :A :A :A
Yoo yapıyoyrum hala sık sık :A
Cesaret etmez o, benden lafları duymayı daha çok seviyor çünkü :A:A @mrt-06

5 yıl da çokmuş be kardeşim. :A 7 yıl 6 yıl 5 yıl falan görünce aklıma benim geçmişte o yıllarda yaptıklarım geliyor bir garip oluyorum. :A Yeni yeni muhabbet edip goy goy yaptık seninle ama mizacını sevdim. Nice yıllara diyip bitiriyorum. :D @XanTier
Eyvallah LMci kardeşim, güzel muhabbet kurduk daha da ilerletiriz inşallah. Teşekkür ediyorum :bhr:

@XanTier Forumdaki 5.yılını canı gönülden tebrik ediyorum melihcim iyiki foruma döndün ve burdasın neşeli sohbetinle aslında ne kadar neşeli bir adam olduğunu sohbetinin ne kadar iyi
geldiğini gösterdin tebrik ediyorum nice yıllara diyorum :D

yedinmi yemedinmi bilmiyorum ama kendime özgü bir hediye vereyim dedim:Dyemediysen eğer umarım bir gün yemen dileğiyle bu hediyeyi sana veriyorum

Teşekkür ederim güzel sözler için :bhr:
Yedim, ama pek sevmem. Hamurdan çorba yapılmış gibi geliyor bana :A:A

Forumun en kaliteli üyelerinden birisin tebrikler. Ah şu üşengeçliğin de olmasa. :A @XanTier

Hediyeni seçerken profilinden yardım aldım çünkü zevklerine pek hakim değilim. :A

c7f47f792eec729ddaed63eb91f6e846.png
Çok teşekkür ederim :bhr:
Ohhh, en güzel hediye senden geldi :Z:Z

Eyvallah LMci kardeşim, güzel muhabbet kurduk daha da ilerletiriz inşallah. Teşekkür ediyorum :bhr:

Hamuru ince yapıldığı zaman harika oluyor senin yediğini kalın yapılmış demek ki :D

Biraz geç kaldım sanırım, 5 yıl dile kolay, uzun bir süre. Nice senelere. :)

Hediye konusuna gelirsek, benim de çok sevdiğim Witcher'ın müziklerinden daha iyi bir hediye gelmedi aklıma.

Daha nice 5 yıllara, tebrikler. :D @XanTier
Teşekkür ederim :bhr:

Teşekkür ederim hep birlikte :bhr:

Biraz geç kaldım sanırım, 5 yıl dile kolay, uzun bir süre. Nice senelere. :)

Hediye konusuna gelirsek, benim de çok sevdiğim Witcher'ın müziklerinden daha iyi bir hediye gelmedi aklıma.

En güzel hediye bu işte. Hiçbir şey beni Witcher'dan daha çok mutlu edemez :Z

Teşekkür ederim :bhr:

Teşekkür ederim hep birlikte :bhr:

En güzel hediye bu işte. Hiçbir şey beni Witcher'dan daha çok mutlu edemez :Z
geçen hediyeme çok para verdim diye kuru olsun istedim ve uzun süredir muhabbet olmadığı için en uygunu bu şekilde :D sonra laf ediyorlar yoksa:A hem yakında yine kutlama konun olacak :D ozamanki muhabbetlerimize göre düşünürüm birşeyler :A

Aaa tebrikler bro, yeni görüyorum konuyu. Nice bizli güzel senelere. :Z :bhr:

54665d34f6309a10e04836fc

146800.jpg
İnşallah hep birlikte nice uzun yıllara forumda :bhr:
Alttaki oğlan hariç hediyeler için teşekkür ediyorum :A:A

geçen hediyeme çok para verdim diye kuru olsun istedim ve uzun süredir muhabbet olmadığı için en uygunu bu şekilde :D sonra laf ediyorlar yoksa:A hem yakında yine kutlama konun olacak :D ozamanki muhabbetlerimize göre düşünürüm birşeyler :A
Yakıştıramadım bu yaklaşımı. :A

İnşallah hep birlikte nice uzun yıllara forumda :bhr:
Alttaki oğlan hariç hediyeler için teşekkür ediyorum :A:A

Yakıştıramadım bu yaklaşımı. :A
Evet bana yakışmadı ama olaylar beni bu hale getirdi :T:
1 haftadırda çok yoğundum. Konuyu açtığın gün harikamı atıp anca bugün yazabildim :D