An itibariyle boşveriyorumBoşver olayları
Hediyeni düşünecem
An itibariyle boşveriyorumBoşver olayları
Hiç ama hiç bana göre değil, yine de teşekkür ederim
Tahmin ettimHiç ama hiç bana göre değil, yine de teşekkür ederim
Profilimden kopya çekseydinTahmin ettim
Seni "araştırmadan" ancak bu kadar oluyor
o araştırmanın alası sayılmıyormu?😱Profilimden kopya çekseydin
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hep birlikte
Çok teşekkür ederim
En güzel hediye bu işte. Hiçbir şey beni Witcher'dan daha çok mutlu edemez
Evet yakalandınYok ben dinlemedim o yüzden bir şey demeden çıktım sonra dinlerim diye Ama yakalanmışım 😳
Bence de. Kötü şarkı yapmış, iyiki adı geçmiyor Aleyna'nın, yazık olurdu bu şarkıyla
Ben sadece ona ve egosuna hayranım, şarkılarını dinlemiyorumgömdün şarkıyı
Aleyna'nın hatırına çiğ tavuk bile yemelisiniz. Nasıl hayranısınız 😱
Bu şarkıyı 1 kere baştan sona dinledim işte Aleyna için daha ne yapayım, bu çiğ tavuk yemekten daha zor bir şeygömdün şarkıyı
Aleyna'nın hatırına çiğ tavuk bile yemelisiniz. Nasıl hayranısınız 😱
İşte gerçek hayran buna denilir @MasacRE- her bişeyden haberi var bak, şarkıyı beğenmesede imajinı kurtardı gözümdeBiliyorum, Instagram'da paylaştı çünkü
Bence de. Kötü şarkı yapmış, iyiki adı geçmiyor Aleyna'nın, yazık olurdu bu şarkıyla
Instagram kullanmıyorum ben, kullansam ilk takip edeceğim kişi Aleyna Tilki olurduİşte gerçek hayran buna denilir @MasacRE- her bişeyden haberi var bak, şarkıyı beğenmesede imajinı kurtardı gözümde
Ama dinlemiyormus şarkıları 😱 yeni gördüm alıntıyı 😱
Ben kendisine hayranım işte, şarkıları pek güzel değil yoksa. Egoist, kendini beğenmiş ve bunun yanında sevimli ve tatlış bir kız olduğu için seviyorumİşte gerçek hayran buna denilir @MasacRE- her bişeyden haberi var bak, şarkıyı beğenmesede imajinı kurtardı gözümde
Ama dinlemiyormuş şarkılarını hiç😱 yeni gördüm alıntıyı 😱
Çok güzel hikayeler atıyor, şimdi de Amerika'da hattaInstagram kullanmıyorum ben, kullansam ilk takip edeceğim kişi Aleyna Tilki olurdu
Ozaman:Ben kendisine hayranım işte, şarkıları pek güzel değil yoksa. Egoist, kendini beğenmiş ve bunun yanında sevimli ve tatlış bir kız olduğu için seviyorum
Çok güzel hikayeler atıyor, şimdi de Amerika'da hatta