Forumdaki 5. Yılım - XanTier

En sevdiğim Oğuz Yılmaz şarkısı :D eski zamanlarda bu tarz müzik dinlerdim tek :A Hediyem :D
@XanTier

Profilimden kopya çekseydin :A:A
o araştırmanın alası sayılmıyormu?😱
En son profiline sohbet yazımıza yazarken girmiştim. Ogün bugündür gelmemiştim. Aa dur bi bakayım biz nezamandan beri sohbet etmiyormuşuz :D hem 1 satır birşey yazayım gelmişken :F

Aleyna Tilki vokalde anlamadınız 😱
@MasacRE- @S.G.A.T. 😱 Serhan'da beğenilecek tarafi yok deyip rengini belli etti :A
bende sizi hayranı sanmıştım :A

@XanTier
Sana daha iyi bir hediye buldum ve tam sana uygun bir detay var, bakalım bilecekmisin :D :
@MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @mrt-06 sizinde ilgi alanınız olan birşey :A
Aleyna Tilki vokalde anlamadınız 😱
@MasacRE- @S.G.A.T. 😱 Serhan'da beğenilecek tarafi yok deyip rengini belli etti :A
bende sizi hayranı sanmıştım :A

Biliyorum, Instagram'da paylaştı çünkü :A:A

Of şimdi dinledim de çok kötü şarkıymış ama @S.G.A.T. haklı :A @XanTier dinleme işkence resmen, Aleyna da back vokal zaten sadece :A
Bence de. Kötü şarkı yapmış, iyiki adı geçmiyor Aleyna'nın, yazık olurdu bu şarkıyla :A:A

gömdün şarkıyı :F
Aleyna'nın hatırına çiğ tavuk bile yemelisiniz. Nasıl hayranısınız 😱
Ben sadece ona ve egosuna hayranım, şarkılarını dinlemiyorum :F:F

gömdün şarkıyı :F
Aleyna'nın hatırına çiğ tavuk bile yemelisiniz. Nasıl hayranısınız 😱
Bu şarkıyı 1 kere baştan sona dinledim işte Aleyna için daha ne yapayım, bu çiğ tavuk yemekten daha zor bir şey :A

Biliyorum, Instagram'da paylaştı çünkü :A:A

Bence de. Kötü şarkı yapmış, iyiki adı geçmiyor Aleyna'nın, yazık olurdu bu şarkıyla :A:A
İşte gerçek hayran buna denilir :A @MasacRE- her bişeyden haberi var bak, şarkıyı beğenmesede imajinı kurtardı gözümde :A

Ama dinlemiyormuş şarkılarını hiç😱 yeni gördüm alıntıyı 😱

İşte gerçek hayran buna denilir :A @MasacRE- her bişeyden haberi var bak, şarkıyı beğenmesede imajinı kurtardı gözümde :A

Ama dinlemiyormus şarkıları 😱 yeni gördüm alıntıyı 😱
Instagram kullanmıyorum ben, kullansam ilk takip edeceğim kişi Aleyna Tilki olurdu :bhr:

Ama dinlemiyormuş şarkılarını hiç😱 yeni gördüm alıntıyı 😱
Ben kendisine hayranım işte, şarkıları pek güzel değil yoksa. Egoist, kendini beğenmiş ve bunun yanında sevimli ve tatlış bir kız olduğu için seviyorum :F:F

Instagram kullanmıyorum ben, kullansam ilk takip edeceğim kişi Aleyna Tilki olurdu :bhr:
Çok güzel hikayeler atıyor, şimdi de Amerika'da hatta :bhr:

Ben kendisine hayranım işte, şarkıları pek güzel değil yoksa. Egoist, kendini beğenmiş ve bunun yanında sevimli ve tatlış bir kız olduğu için seviyorum :F:F

Çok güzel hikayeler atıyor, şimdi de Amerika'da hatta :bhr:
Ozaman:
Aleyna gibi egoist, kendini beğenmiş ve tatliş biri nasip olur sana inşallah :A