DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,406
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Artık evlenebiliriz o zaman?Hain Brütüs
Valla ben de şaşırdım bu duruma
Kendisi forumun üst aklı. Beni editör yapabilir.Ne çıkarın var la sokak sanatından
Sen itiraftaki hayranını bulmaya bak beni unutArtık evlenebiliriz o zaman?
O sensin işte, bilmiyor muyum?Sen itiraftaki hayranını bulmaya bak beni unut
Adminin tarafını tut yanlış saftasın Yaparsa o yapar seni editör, moderatör falan sokak sanatının kendisine faydası yokKendisi forumun üst aklı. Beni editör yapabilir.
Ben değelim, iyi araştırO sensin işte, bilmiyor muyum?
@sokak sanati ile aramı düzeltmem lazım.
Şimdi aklıma geldi, aslında Alman ajanı Sia, gizli müslüman ise Selda Bağcan'dı. Ben yanlış yazmışım.Çıkara ne gerek var seni banyo leğenim yaptım daha ne yapayım.
Şimdi aklıma geldi, aslında Alman ajanı Sia, gizli müslüman ise Selda Bağcan'dı. Ben yanlış yazmışım.
Hollanda'nın ardından Almanya da oyunu açıkladı SİA'yı destekleyeceklerini söylediler... Anadolu'nun bağrından kopan Ümmiye teyzemiz ise Selda diyoruz dedi.
biraz ağır mı olmuş neÇok üzen bi açıklama yapmış zamanında Selda hanım. Gerçekten üzüldüm bunu okurken.
"""
'BEN DE O ŞEREFSİZLERDEN BİRİYİM'
MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenler için kullandığı “yalılarında viski yudumlayıp oy veren şerefsizler” açıklamasını değerlendiren Selda Bağcan; “Bütün aydınlar gibi, ‘şerefsizler’ gibi HDP’yi takdir ediyorum. Ben de o şerefsizlerden biriyim” dedi."""
@Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane
Selda Bağcan’ın açıklaması bana ters ama bu yaptığın belden aşağı vurmaktır. Bence yanlış yapmışsın bunu paylaşmakla.Çok üzen bi açıklama yapmış zamanında Selda hanım. Gerçekten üzüldüm bunu okurken.
"""
'BEN DE O ŞEREFSİZLERDEN BİRİYİM'
MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenler için kullandığı “yalılarında viski yudumlayıp oy veren şerefsizler” açıklamasını değerlendiren Selda Bağcan; “Bütün aydınlar gibi, ‘şerefsizler’ gibi HDP’yi takdir ediyorum. Ben de o şerefsizlerden biriyim” dedi."""
biraz ağır mı olmuş ne
Selda Bağcan’ın açıklaması bana ters ama bu yaptığın belden aşağı vurmaktır. Bence yanlış yapmışsın bunu paylaşmakla.
gerçek olduğunu nette aradıktan sonra aradım ben Atacan gibi şaka yapıyorsun sanmıştım. Şok oldum 😱 2015te yapmışHaberi direk kopyaladım denilmek istenen hdp yandaşı olmasi o kötü olmuş sabahtan beri türk şarkı diye atıp tuttular
gerçek olduğunu nette aradıktan sonra aradım ben Atacan gibi şaka yapıyorsun sanmıştım. Şok oldum 😱 2015te yapmış
Doğu'ya katılıyorum ama. Şu anda bunun yeri değil Umut
Yumucuğum son noktayı koydu.
Yumucuğum son noktayı koydu.