Ben Tv’den açacağım. Dün konuda tüm fragmanlara baktım hakim oldum yeni sezon ilk bölüm bakmıştım. Geçenlerde de evde açmışlardı, Selen’in yaşadığını Altay’a anlattıkları sahne ve bir kısmına daha bakmıştım.Netten Teṣkilat
Ben Tv’den açacağım. Dün konuda tüm fragmanlara baktım hakim oldum yeni sezon ilk bölüm bakmıştım. Geçenlerde de evde açmışlardı, Selen’in yaşadığını Altay’a anlattıkları sahne ve bir kısmına daha bakmıştım.
Bugün gününde bakayım bakalım bölüme.
Yok o işaretti, mesajımı gör diyeBana niye sinir bozucu attın TV yok ki evimde napayım
Yok o işaretti, mesajımı gör diye
Laptop yok mu? Canlı yayından izlerdin
Ben iş yeri bilgisayarımı aynı sebepten çok kullanmıyorum ama YouTube sakıncalı olmadığı için gerektiğinde gizli sekmeden onu açıp bakıyorum. Sorun olmuyor öyle. YouTube’nın kendisi sorun değil zaten.Artık o da yok. Yani ofis laptopu var ama onunla da dizi izleyemem yani takip ediyorlardır. kendi lalptopumu bizimkilere bıraktım.
Ben iş yeri bilgisayarımı aynı sebepten çok kullanmıyorum ama YouTube sakıncalı olmadığı için gerektiğinde gizli sekmeden onu açıp bakıyorum. Sorun olmuyor öyle. YouTube’nın kendisi sorun değil zaten.
Eski iş yerimde bilgisayarda ek hesap açılırdı. Bunda olmuyor. Artık TV bana çok kaldığı için bilgisayarı eve getirmiyorum. Çok nadiren
Her tarayıcıda vardır. Sen kurcalamalısını bilmiyorsundurGizli sekme açılmıyor o laptopta maalesef, yani galiba. Cep telefonundan bakarım sonra fark etmez.
Her tarayıcıda vardır. Sen kurcalamalısını bilmiyorsundur
Ben genelde sonradan izlemesini severim. Gerektiğinde durdurmak var, reklama maruz kalmak yok ama bugün salon bana kaldı. Maçı bırakıp odalarına çekildiler böyle fırsatlarda gününde izliyorum