- Reaksiyon puanı
- 67,683
- Puanı
- 1,060
Aşk anlamında kafayı takmıştır.
Aşk anlamında kafayı takmıştır.
Yalan haber oEsref Ruya Trt ile imza asamasindalar cuma gunune diziyi koymak istiyorlar hadi bakalim Cagatay yine dondu dolandi Kizilcik serbetine rast geliyor 🤣
Bakalim cagatayin tek basina reytingi yok bakalim hikayesi ve kadrosu nasil gec basladiklari icin hemen hemen zaten dusuk gidicekler martdan sonra tum projeler genel olarak dusuk izleniyorBirsen Altuntaş: Dizi, Kanal D'de olacak.
Bakalım tutarsa, kanal daha da yükselir genel sıralamada.
Ya bir sus TRT imza dedin geldin yalan haberi söyledin burda, kimseyi kandırmaya hakkın yokEsref Ruya kanal d ile anlasma sagladi hadi bakalim hangi gunun dizisi olacak
Haddini asma istersen ! Ben trt duymustum kimseyi kandirmak gibi amacim yok ne kanal d izleycisiyim nede trt cagatayin izleycisi hic deilim ! Simdi yallah burdan !Ya bir sus TRT imza dedin geldin yalan haberi söyledin burda, kimseyi kandırmaya hakkın yok
Haadini falan aşan yok sana başta dedim Kanal D ya da atv ikisinden biri olacak diye gittin iki üç kere TRT diye zırvaladın, Forumdaki kimseyi kandırmaya hakkın yok,Haddini asma istersen ! Ben trt duymustum kimseyi kandirmak gibi amacim yok ne kanal d izleycisiyim nede trt cagatayin izleycisi hic deilim ! Simdi yallah burdan !
Ben kesin diye demedim zaten duydum dedim ... evet Show tv ile ilgiliyimHaadini falan aşan yok sana başta dedim Kanal D ya da atv ikisinden biri olacak diye gittin iki üç kere TRT diye zırvaladın, Forumdaki kimseyi kandırmaya hakkın yok,
Dogru sen Show TV ile ilgileniyordun değilmi
Bu sana ders olsun bir daha kesin olmayan bir seyi yazmazsın umarım
Ya kardeşim senin anlamanda sorunmu var, afedersin bir sey bildiğin yokBen kesin diye demedim zaten duydum dedim ... evet Show tv ile ilgiliyim
Bir kez daha haddini asiyorsun sen kimsin bana ders olsun diyosun ? Kesin bilgi varsa kesinligini yazarim duydugumuda soylerim sana ne ?
Sen ne diyorsun? Soyluyorum kesin ben bir kelme yapmadim sen ne diyorsun ? Neyse senin oldugun forumda bile olmak istemem gule gule !Ya kardeşim senin anlamanda sorunmu var, afedersin bir sey bildiğin yok