Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi Belli Oldu: "Eşref Rüya"

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Esref Ruya Trt ile imza asamasindalar cuma gunune diziyi koymak istiyorlar hadi bakalim Cagatay yine dondu dolandi Kizilcik serbetine rast geliyor 🤣

Birsen Altuntaş: Dizi, Kanal D'de olacak.

Bakalım tutarsa, kanal daha da yükselir genel sıralamada.

Birsen Altuntaş: Dizi, Kanal D'de olacak.

Bakalım tutarsa, kanal daha da yükselir genel sıralamada.
Bakalim cagatayin tek basina reytingi yok bakalim hikayesi ve kadrosu nasil gec basladiklari icin hemen hemen zaten dusuk gidicekler martdan sonra tum projeler genel olarak dusuk izleniyor

Haddini asma istersen ! Ben trt duymustum kimseyi kandirmak gibi amacim yok ne kanal d izleycisiyim nede trt cagatayin izleycisi hic deilim ! Simdi yallah burdan !
Haadini falan aşan yok sana başta dedim Kanal D ya da atv ikisinden biri olacak diye gittin iki üç kere TRT diye zırvaladın, Forumdaki kimseyi kandırmaya hakkın yok,

Dogru sen Show TV ile ilgileniyordun değilmi :F

Bu sana ders olsun bir daha kesin olmayan bir seyi yazmazsın umarım

Haadini falan aşan yok sana başta dedim Kanal D ya da atv ikisinden biri olacak diye gittin iki üç kere TRT diye zırvaladın, Forumdaki kimseyi kandırmaya hakkın yok,

Dogru sen Show TV ile ilgileniyordun değilmi :F

Bu sana ders olsun bir daha kesin olmayan bir seyi yazmazsın umarım
Ben kesin diye demedim zaten duydum dedim ... evet Show tv ile ilgiliyim

Bir kez daha haddini asiyorsun sen kimsin bana ders olsun diyosun ? Kesin bilgi varsa kesinligini yazarim duydugumuda soylerim sana ne ?

Ben kesin diye demedim zaten duydum dedim ... evet Show tv ile ilgiliyim

Bir kez daha haddini asiyorsun sen kimsin bana ders olsun diyosun ? Kesin bilgi varsa kesinligini yazarim duydugumuda soylerim sana ne ?
Ya kardeşim senin anlamanda sorunmu var, afedersin bir sey bildiğin yok