Billur gibiyim işte, ben olabilirim.![]()
Ecünü kategorisine ne ara girdin.
Billur gibiyim işte, ben olabilirim.![]()
Ecünnüyüm demedim, billur gibiyim dedim.Ecünü kategorisine ne ara girdin.![]()
Çağatay’a öyle yüksek ücret ödeniyor ki partneri biraz zayıf bir isim oluyor o yüzden. Bakalım aynı durum bu dizide de yaşanacak mıtv için çekilecek. en son kanal d deniliyordu. dijitalde kimse çağataya bölüm başı 3.5 milyon tl vermez.
O facia Çağatay yüzünden değil senaryodandı ayol ağzını topla.Bakalım tutturabilecek mi Çağatay Gaddar faciasından sonra
O senaryoyu seçmeyecek o zaman, İçerde’deki Sarp karakterinin aynısını Gaddar’da da oynadıO facia Çağatay yüzünden değil senaryodandı ayol ağzını topla.![]()
Ay sen yürek falan mı yedin bu ne cüret?????O senaryoyu seçmeyecek o zaman, İçerde’deki Sarp karakterinin aynısını Gaddar’da da oynadı
Herkes seçimlerinin bedelini öder, Çağatay da o facianın sebeplerindendi![]()
Yürek yedim gaza geldim cüretkarımAy sen yürek falan mı yedin bu ne cüret?????![]()
Büyük balonların eceli küçük iğnelerdir tatlım sen çok da şaaappma yani.Yürek yedim gaza geldim cüretkarım
Gerçekler acıdır![]()
Senden korkan senin gibi olsunBüyük balonların eceli küçük iğnelerdir tatlım sen çok da şaaappma yani.![]()
Benim gibi olmayı isteyen çok oldu ama olmayı becerebilen olmadı, sen de dene ama olmaz yani.Senden korkan senin gibi olsun![]()
![]()
Konuyu açmayı bilmişsinde kanalı bilememişsin.Dijital platform diye tahmin ediyorum.
Konuyu totomdan uydurmadığım için aldığım kaynakta olsaydı belirtirdim herhalde.Konuyu açmayı bilmişsinde kanalı bilememişsin.![]()
Başından beri tv'de olacak haberleri dönüyor, nasıl olurda duymazsın 😱 😱Konuyu totomdan uydurmadığım için aldığım kaynakta olsaydı belirtirdim herhalde.![]()
Ya sen Çağatay hayranı da mı çıktın ??Kapat o şom ağzını!!!!