- Reaksiyon puanı
- 66,989
- Puanı
- 1,060
Billur gibiyim işte, ben olabilirim.Billur gibi bir ecünü olsun ṣöyle en güzellerinden.
Billur gibiyim işte, ben olabilirim.Billur gibi bir ecünü olsun ṣöyle en güzellerinden.
Billur gibiyim işte, ben olabilirim.
Ecünnüyüm demedim, billur gibiyim dedim.Ecünü kategorisine ne ara girdin.
tv için çekilecek. en son kanal d deniliyordu. dijitalde kimse çağataya bölüm başı 3.5 milyon tl vermez.Çok büyük ihtimalle dijitalde olur. Konusuna göre ilk bölümüne göz atarım.
Çağatay’a öyle yüksek ücret ödeniyor ki partneri biraz zayıf bir isim oluyor o yüzden. Bakalım aynı durum bu dizide de yaşanacak mıtv için çekilecek. en son kanal d deniliyordu. dijitalde kimse çağataya bölüm başı 3.5 milyon tl vermez.
O facia Çağatay yüzünden değil senaryodandı ayol ağzını topla.Bakalım tutturabilecek mi Çağatay Gaddar faciasından sonra
O senaryoyu seçmeyecek o zaman, İçerde’deki Sarp karakterinin aynısını Gaddar’da da oynadıO facia Çağatay yüzünden değil senaryodandı ayol ağzını topla.
Ay sen yürek falan mı yedin bu ne cüret?????O senaryoyu seçmeyecek o zaman, İçerde’deki Sarp karakterinin aynısını Gaddar’da da oynadı
Herkes seçimlerinin bedelini öder, Çağatay da o facianın sebeplerindendi
Yürek yedim gaza geldim cüretkarımAy sen yürek falan mı yedin bu ne cüret?????
Büyük balonların eceli küçük iğnelerdir tatlım sen çok da şaaappma yani.Yürek yedim gaza geldim cüretkarım
Gerçekler acıdır
Senden korkan senin gibi olsunBüyük balonların eceli küçük iğnelerdir tatlım sen çok da şaaappma yani.
Benim gibi olmayı isteyen çok oldu ama olmayı becerebilen olmadı, sen de dene ama olmaz yani.Senden korkan senin gibi olsun
Konuyu açmayı bilmişsinde kanalı bilememişsin.Dijital platform diye tahmin ediyorum.
Konuyu totomdan uydurmadığım için aldığım kaynakta olsaydı belirtirdim herhalde.Konuyu açmayı bilmişsinde kanalı bilememişsin.