24 Kasım 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 - 183. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster - 1127. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • This poll will close: .

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,432
Puanı
860
1716105565522-png.126967

1716105602697-png.126968

Netten Teṣkilat
Ben Tv’den açacağım. Dün konuda tüm fragmanlara baktım hakim oldum :A yeni sezon ilk bölüm bakmıştım. Geçenlerde de evde açmışlardı, Selen’in yaşadığını Altay’a anlattıkları sahne ve bir kısmına daha bakmıştım.
Bugün gününde bakayım bakalım bölüme.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ben Tv’den açacağım. Dün konuda tüm fragmanlara baktım hakim oldum :A yeni sezon ilk bölüm bakmıştım. Geçenlerde de evde açmışlardı, Selen’in yaşadığını Altay’a anlattıkları sahne ve bir kısmına daha bakmıştım.
Bugün gününde bakayım bakalım bölüme.

Bana niye sinir bozucu attın :A TV yok ki evimde napayım :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Artık o da yok. Yani ofis laptopu var ama onunla da dizi izleyemem yani takip ediyorlardır. :D kendi lalptopumu bizimkilere bıraktım. :D
Ben iş yeri bilgisayarımı aynı sebepten çok kullanmıyorum ama YouTube sakıncalı olmadığı için gerektiğinde gizli sekmeden onu açıp bakıyorum. Sorun olmuyor öyle. YouTube’nın kendisi sorun değil zaten.
Eski iş yerimde bilgisayarda ek hesap açılırdı. Bunda olmuyor. Artık TV bana çok kaldığı için bilgisayarı eve getirmiyorum. Çok nadiren

• Beğendim
Ben iş yeri bilgisayarımı aynı sebepten çok kullanmıyorum ama YouTube sakıncalı olmadığı için gerektiğinde gizli sekmeden onu açıp bakıyorum. Sorun olmuyor öyle. YouTube’nın kendisi sorun değil zaten.
Eski iş yerimde bilgisayarda ek hesap açılırdı. Bunda olmuyor. Artık TV bana çok kaldığı için bilgisayarı eve getirmiyorum. Çok nadiren

Gizli sekme açılmıyor o laptopta maalesef, yani galiba. Cep telefonundan bakarım sonra fark etmez. :D

Gizli sekme açılmıyor o laptopta maalesef, yani galiba. Cep telefonundan bakarım sonra fark etmez. :D
Her tarayıcıda vardır. Sen kurcalamalısını bilmiyorsundur :A
Ben genelde sonradan izlemesini severim. Gerektiğinde durdurmak var, reklama maruz kalmak yok ama bugün salon bana kaldı. Maçı bırakıp odalarına çekildiler :A böyle fırsatlarda gününde izliyorum

• Güldürdün
Her tarayıcıda vardır. Sen kurcalamalısını bilmiyorsundur :A
Ben genelde sonradan izlemesini severim. Gerektiğinde durdurmak var, reklama maruz kalmak yok ama bugün salon bana kaldı. Maçı bırakıp odalarına çekildiler :A böyle fırsatlarda gününde izliyorum

Bilmiyorum galiba :A
Kalp krizlik maç. İzlememeleri doğru karar. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi