eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Yok sabah türk cenahı deyip savunuyorduzun biz ecnebi taraf diye dışlıyordu @mrt-06 o yüzden attım.:A
Aşkta ve savaşta her şey mubah.:A
Ben zaten biliyordum böyle bir kadın olduğunu bildiklerimi paylaşmak istedim sonuçta bilgi paylaşmak ibadet.:A @Doğu bilir bunu:A
Karakterlerini ben bilmem tanımıyorum :D Sanatsal açıdan kalite olarak Sia'yı her zaman savunurum Selda hanıma karşı :D Ama yarışma oylanırken böyle bir şey paylaşmak doğru değil kesinlikle :D Bunu sen de biliyorsun :A

Kadın PKK destekçisi galiba soyuna türk deyil sadece söylediği şarkılar türk onlarıda kendi yazmamış. Bence ben kazanmalıyım:A
Kandırılmış olabilir bunun yeri burası değil, kadın Türküleri yaşatması bile kültürümüze bir hizmet. :bhr: Ayrıca haber kaynağı ne bunun Akit, Sabah falansa zaten ciddiye almaya gerek yok. :A

Ayy özlemişimm pamuğumu yaa çok tatluuu :love1:de gözleri niye kırmızı bunun ya
Allah öyle yaratmış. :D

Karakterlerini ben bilmem tanımıyorum :D Sanatsal açıdan kalite olarak Sia'yı her zaman savunurum Selda hanıma karşı :D Ama yarışma oylanırken böyle bir şey paylaşmak doğru değil kesinlikle :D Bunu sen de biliyorsun :A

Ben tamm bilgi paylaşarak sevap işlemek istedim başka gayem yok:A @Doğu hep inen verir diğer bilgiye hatta ışık doğudan yükselir.:bhr::A

Kandırılmış olabilir bunun yeri burası değil, kadın Türküleri yaşatması bile kültürümüze bir hizmet. :bhr: Ayrıca haber kaynağı ne bunun Akit, Sabah falansa zaten ciddiye almaya gerek yok. :A

Ben bir kere görmüştümde beyazdı gözleride ondan sordum :D

Evet akit gazla abartmış ama açıklama doğru.:A

Selda Bagcan hdp yandaşçısı biridir. Hdp destekçisi birini destekleyende zincir usulü öyle olur. Herkes bu sözlerimi okuyup oy versin. Bu artık milli bir mesele olmuştur. Tüm fav10 halkımızı meydanlara davet ediyorum.:)

:A @Harunnn60 @Billy Kane @mrt-06 @denizz19 @S.G.A.T. @Doğu @MasacRE-
Yalan kanıtsız haberlere inanmayın zaten kaynağı Akit. :A Siz yumoşumu dinleyin; @Harunnn60 @Billy Kane @denizz19 @S.G.A.T. @Doğu @MasacRE-

bL0NJ0.jpg

Çok ciddi geldin açıklamalarını falan kopyalamalar bu kötü bir algı oluşturabilir oy verenler için. :A Ben senin için dedim yoksa ben de şaka yaptığını biliyorum. :D

@Doğu ve @Maskeli Fedai 'yi etiket yaptım sadece. Onlar AKP zıttı hdp olduğu için oradan geyik olsun diye. O algıyı yapmak istesem herkesi etiket yapardım.:F