S.G.A.T.
Favori Üye
Karakterlerini ben bilmem tanımıyorum Sanatsal açıdan kalite olarak Sia'yı her zaman savunurum Selda hanıma karşı Ama yarışma oylanırken böyle bir şey paylaşmak doğru değil kesinlikle Bunu sen de biliyorsun
Karakterlerini ben bilmem tanımıyorum Sanatsal açıdan kalite olarak Sia'yı her zaman savunurum Selda hanıma karşı Ama yarışma oylanırken böyle bir şey paylaşmak doğru değil kesinlikle Bunu sen de biliyorsun
Kandırılmış olabilir bunun yeri burası değil, kadın Türküleri yaşatması bile kültürümüze bir hizmet. Ayrıca haber kaynağı ne bunun Akit, Sabah falansa zaten ciddiye almaya gerek yok.Kadın PKK destekçisi galiba soyuna türk deyil sadece söylediği şarkılar türk onlarıda kendi yazmamış. Bence ben kazanmalıyım
Allah öyle yaratmış.Ayy özlemişimm pamuğumu yaa çok tatluuu de gözleri niye kırmızı bunun ya
Kandırılmış olabilir bunun yeri burası değil, kadın Türküleri yaşatması bile kültürümüze bir hizmet. Ayrıca haber kaynağı ne bunun Akit, Sabah falansa zaten ciddiye almaya gerek yok.
Allah öyle yaratmış.
Yok abla hep kırmızıydı.Ben bir kere görmüştümde beyazdı gözleride ondan sordum
Kandırılmış olabilir bunun yeri burası değil, kadın Türküleri yaşatması bile kültürümüze bir hizmet. Ayrıca haber kaynağı ne bunun Akit, Sabah falansa zaten ciddiye almaya gerek yok.
Allah öyle yaratmış.
Yok abla hep kırmızıydı.
Onlar videolu haber yapsa yine inanmam gazeticilik ahlakı eksilerde, olmayan sözleri olur gibi haber yapıyorlar.Evet akit gazla abartmış ama açıklama doğru.
Onlar videolu haber yapsa yine inanmam gazeticilik ahlakı eksilerde, olmayan sözleri olur gibi haber yapıyorlar.
Çünkü kadının öyle bir sözü yoktur, Allah aşkına koskoca Selda Bağcan yine böyle bir şey desin ve aydınlar böyledir desin.Hürriyet falan hiç haberini açmamış napim oradan aldım.
Etiketine baksana sen.Selda Bagcan hdp yandaşçısı biridir. Hdp destekçisi birini destekleyende zincir usulü öyle olur. Herkes bu sözlerimi okuyup oy versin. Bu artık milli bir mesele olmuştur. Tüm fav10 halkımızı meydanlara davet ediyorum.
@Harunnn60 @Billy Kane @mrt-06 @denizz19 @S.G.A.T. @Doğu @MasacRE-
Yalan kanıtsız haberlere inanmayın zaten kaynağı Akit. Siz yumoşumu dinleyin; @Harunnn60 @Billy Kane @denizz19 @S.G.A.T. @Doğu @MasacRE-Selda Bagcan hdp yandaşçısı biridir. Hdp destekçisi birini destekleyende zincir usulü öyle olur. Herkes bu sözlerimi okuyup oy versin. Bu artık milli bir mesele olmuştur. Tüm fav10 halkımızı meydanlara davet ediyorum.
Faydası zaten olmaz da ters tepki verip zararı olabilir buraya kadar dayandın biraz da dayan zaten kazanacaksınSelda Bagcan hdp yandaşçısı biridir. Hdp destekçisi birini destekleyende zincir usulü öyle olur. Herkes bu sözlerimi okuyup oy versin. Bu artık milli bir mesele olmuştur. Tüm fav10 halkımızı meydanlara davet ediyorum.
Benim algılarımı düzeltcem derken daha da kötü yaptın bence.
Benim algılarımı düzeltcem derken daha da kötü yaptın bence.
Çok ciddi geldin açıklamalarını falan kopyalamalar bu kötü bir algı oluşturabilir oy verenler için. Ben senin için dedim yoksa ben de şaka yaptığını biliyorum.Rte sevmiyormusun niye kötü olsun. Sen müsaitsin zaten beni kötü bilmeye
Çok ciddi geldin açıklamalarını falan kopyalamalar bu kötü bir algı oluşturabilir oy verenler için. Ben senin için dedim yoksa ben de şaka yaptığını biliyorum.