eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Hain Brütüs :A

Valla ben de şaşırdım bu duruma :A

insan-gercekten-hayret-ediyor01883ac7f9777ceaa455fe0859b142a2.png
Artık evlenebiliriz o zaman? :bhr:

Çok üzen bi açıklama yapmış zamanında Selda hanım. Gerçekten üzüldüm bunu okurken.:(

"""
'BEN DE O ŞERE***N BİRİYİM'

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenler için kullandığı “yalılarında viski yudumlayıp oy veren şerefsizler” açıklamasını değerlendiren Selda Bağcan; “Bütün aydınlar gibi, ‘şerefsizler’ gibi HDP’yi takdir ediyorum. Ben de o şerefsizlerden biriyim” dedi."""

@Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane

Çok üzen bi açıklama yapmış zamanında Selda hanım. Gerçekten üzüldüm bunu okurken.:(

"""
'BEN DE O ŞEREFSİZLERDEN BİRİYİM'

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli’nin HDP’ye oy verenler için kullandığı “yalılarında viski yudumlayıp oy veren şerefsizler” açıklamasını değerlendiren Selda Bağcan; “Bütün aydınlar gibi, ‘şerefsizler’ gibi HDP’yi takdir ediyorum. Ben de o şerefsizlerden biriyim” dedi."""

biraz ağır mı olmuş ne :D

"""
'BEN DE O ŞEREFSİZLERDEN BİRİYİM'

Selda Bağcan’ın açıklaması bana ters ama bu yaptığın belden aşağı vurmaktır. Bence yanlış yapmışsın bunu paylaşmakla. :)

Haberi direk kopyaladım denilmek istenen hdp yandaşı olmasi o kötü olmuş sabahtan beri türk şarkı diye atıp tuttular:A
gerçek olduğunu nette aradıktan sonra aradım ben Atacan gibi şaka yapıyorsun sanmıştım. Şok oldum 😱 2015te yapmış
Doğu'ya katılıyorum ama. Şu anda bunun yeri değil Umut :D

gerçek olduğunu nette aradıktan sonra aradım ben Atacan gibi şaka yapıyorsun sanmıştım. Şok oldum 😱 2015te yapmış
Doğu'ya katılıyorum ama. Şu anda bunun yeri değil Umut :D

Yok sabah türk cenahı deyip savunuyorduzun biz ecnebi taraf diye dışlıyordu @mrt-06 o yüzden attım.:A
Aşkta ve savaşta her şey mubah.:A
Ben zaten biliyordum böyle bir kadın olduğunu bildiklerimi paylaşmak istedim sonuçta bilgi paylaşmak ibadet.:A @Doğu bilir bunu:A