Leğenin içine su doldurur seni boğarım. Yapmayın, sakın atmayın, kör olmak istemiyorum.Çok Teşekkürler gardaşım. Ben de hep profile girer bakarım gerçekten çok özel sohbetlerdi asla unutmam onları.
@Çiğdem- şu sarışın halini atsana kız görsün şu Dark leğen.
Teşekkürler cnm @DarkLegenD çatlasınBen @Çiğdem-‘e kurban olurum tabii ki.
Konuyu okudum ama hangi foto ve benle ne alakası olduğunu hala çözemedimKeyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @Yiğitt Ben forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.
Bu arada yorumun duygulandırdı, teşekkür ederim @mrt-06
@Yakamoz-Asi abimi zaten o yüzden çok yalvardım, kendi çok tecrübeli ve aklı selim bir insan.
Teşekkür ederim Ömer'im, sağ olasın.Emeğine sağlık Yiğit.
Eyvallah kardeşim. Seviliyorsun.
@Harunnn60 zaten kıskanmıştır Forumca'nın yerini alacak program diye.
Oyy sorma kıskançlıktan birazdan intihar edebilirim. 😕
Oku da yorum yap o zaman, öyle inanırım.Oyy sorma kıskançlıktan birazdan intihar edebilirim. 😕
Kim kimi dövüyor acabaBende ona dövdükçe mutlu oluyorum dedim.
Konuya harika at bari.
Konuya harika at bari.
Yine de okumanı öneririm, sana da laf söyledik güzelce arada.
Bu mesajını hatırlatırım sonra sana.@dreamy senin de yorumunu bekliyorum, malum Gripin'in koyu destekçisiyiz.
Güzel röportaj olmuş. Samimi cevaplar aynı kendisi gibi keyifle okudum.
Teşekkürler.Bu mesajını hatırlatırım sonra sana.
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı. @mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık.
@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim
Artık her şeyimi anlatmayacağım sana biraz sürprizli ve gizemli olmak istiyorum yeter.
Ama değilsin sürprizli falanArtık her şeyimi anlatmayacağım sana biraz sürprizli ve gizemli olmak istiyorum yeter.
Geldim geldim Oha 9 sayfa olmuş 😱