Abartma sen de.Sen de farkındasındır bunun herhalde gerçeği söyleyince adi olduk.![]()
Sana aslında çok sinirliyim birde @Doğu'ya, belli etmiyorum günlerdir.Abartma sen de.İnsanlar beni vasıfsız bilecek sayende.
![]()
Daha etiket bile yapamıyorsun, nasıl admin oldun şaşkınlıkla izliyorum.Sana aslında çok sinirliyim birde @Doğu'ya, belli etmiyorum günlerdir.![]()
ben Perşembe yayınlıyorum
Tabi cnm son yılların , en aktif , en yararlı yönetim kadrosu , devrim gibi bir şeye imza attın , Bully eksik sadece , onuda @Yakamoz-Asi tecrübesiyle doldurmuşsun . Art niyetli olmayan herkes senin güzel bir işe imza attığını söyler ,herkes de hemen hemen zaten beğendiAbla kardeş olarak hep birbirimizi tamamlıyoruz her zaman ki gibi.
Yönetim değerlendirmesini nasıl buldun katılıyor musun.![]()
Anarşik yorumlarına devam etmemeni öneririm, milli irade mrt-06'ya karşı.Daha etiket bile yapamıyorsun, nasıl admin oldun şaşkınlıkla izliyorum.![]()
Ben geldim geri, en önemlisi.Tabi cnm son yılların , en aktif , en yararlı yönetim kadrosu , devrim gibi bir şeye imza attın , Bully eksik sadece , onuda @Yakamoz-Asi tecrübesiyle doldurmuşsun . Art niyetli olmayan herkes senin güzel bir işe imza attığını söyler ,herkes de hemen hemen zaten beğendi![]()
@Yakamoz-Asi abimi zaten o yüzden çok yalvardım, kendi çok tecrübeli ve aklı selim bir insan.Tabi cnm son yılların , en aktif , en yararlı yönetim kadrosu , devrim gibi bir şeye imza attın , Bully eksik sadece , onuda @Yakamoz-Asi tecrübesiyle doldurmuşsun . Art niyetli olmayan herkes senin güzel bir işe imza attığını söyler ,herkes de hemen hemen zaten beğendi![]()
Önerin dikkate alınmadı.Anarşik yorumlarına devam etmemeni öneririm, milli irade mrt-06'ya karşı.![]()
Sen istedin, Oyun Of The Forum'da sana domuz rolü yazacağım.Önerin dikkate alınmadı.![]()
Şu @DarkLegenD ile konuşmanı yasaklıyorum, sana harika atmadı.Sen istedin, Oyun Of The Forum'da sana domuz rolü yazacağım.![]()
@Yakamoz-Asi abimi zaten o yüzden çok yalvardım, kendi çok tecrübeli ve aklı selim bir insan.![]()
Senin dönmen ,@Harunnn60 Süper Mod olması her seçim ayrı ayrı nokta atışları
Oh iyi, en azından gay değilim.Sen istedin, Oyun Of The Forum'da sana domuz rolü yazacağım.![]()
Vay küstah ne demek atmadı. 😱 @DarkLegenDŞu @DarkLegenD ile konuşmanı yasaklıyorum, sana harika atmadı.
Sıradan bir süper moderatör parçası, kalkmış koskoca admine yasak koyuyor.Şu @DarkLegenD ile konuşmanı yasaklıyorum, sana harika atmadı.
Domuz dediğin hayvan kendi pokunu yiyor.Oh iyi, en azından gay değilim.![]()
Sen kokoreç yemiyor musun?Domuz dediğin hayvan kendi pokunu yiyor.![]()
Birde sağlığım iyi değildi bunları yaparken birde kafam yerinde olsa süper mod olurdun.Senin dönmen ,@Harunnn60 Süper Mod olması her seçim ayrı ayrı nokta atışları
Son dönem ki yönetim , 2-3 hariç horul horul uyuyordu ayoll , aktif olan bile yoktu@mrt-06 buna el attı
![]()
![]()
![]()