Ne sandın beni?
Bende hiç yavaş değil.Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum
Ne sandın beni?
Bende hiç yavaş değil.Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum
Ahh ablacım işte görüyorsun kısmetim kapalı benim konum açılınca forum çöküyor.
Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.Ben anlamadım sordum tekrar dedikodu gecesi gibi geniş yorum istemedi sonra da önemsemiyorsunuz. Atacanı diyor
Atacana yorum yap dese , tamam olacaktı , Kocası çalışırken evde oturan ,Koca Karılar gibi sana yetiştiriyor
Ağzını koparırım senin.Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.
Süper olsa şimdiye evlenmiştim.Yok bee her konuda oluyor senin kısmetin iyi süper hatta
Süper olsa şimdiye evlenmiştim.
Forum da olmasam , İhanet ile kafanı karıştırıcaktı 😱😱😱Değişik bir adam ayoll fazla güvenmiyelim artık Yiğit midir nedir ona.
Kulisler kulağıma geliyor kötü yorum yapmaya zorlamışsın insanları.Ağzını koparırım senin.
Bir dahaki programda size algı operasyonu yapacam + @DarkLegenD de dahil.Kulisler kulağıma geliyor kötü yorum yapmaya zorlamışsın insanları.
Nedense içimden bir ses seneye kısmetim açılacak diyor, rüyamda görmüştüm. Bana bazen malum oluyor. 😳Nasip paşam demek ki daha açılmadı kısmetin
Nedense içimden bir ses seneye kısmetim açılacak diyor, rüyamda görmüştüm. Bana bazen malum oluyor. 😳
Saf olduğumu biliyor işte, tam Kemal Sunal örneği cuk oturdu.
2020 e kadar kim öle kim kala cnmBir dahaki programda size algı operasyonu yapacam + @DarkLegenD de dahil.
1 Ocak 2018'de bölüm, ne 2020'si?2020 e kadar kim öle kim kala cnm
Bari ayda bir yeni bölüm olsa.2020 e kadar kim öle kim kala cnm
3 Yıldan 3 Yıla Değilmi 😱😱😱1 Ocak 2018'de bölüm, ne 2020'si?
Sen de inşallah ablam.Hayırlısı olsun ablacım nasip kısmet inşallah musmutlu bir yuvan olur görürüz seni damatlıklar içinde
Ben 3 yıldan 3 yıla sanıyordum ama 1 yıldan 1 yıla olacakmış bukadar sık yayınlamasın insanlar bıkar @YiğittBari ayda bir yeni bölüm olsa.