TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

Onu ben hala anlamadım, ne işler dönüyor acaba. :A

Bana 1 cümle ile Atacan şöyledir de diyor , ben sordum hatta dedikodu gecesinde ki gibi yorum yapmıcammı diye evet 1 cümle dedi :F bende sankım ki atacan efendidir , temiz kalplidir böyle kısa ksıa özetlicez sandım , 1 cümleye atacanı nasıl sığdırayım ,Kardeşimdir dedim .Sonra Yiğit ötmeye başladı :F bende geniş yorum istiyorsan tamam dedim .Bura da şimdi ötüyor utanmadan :A :A :A @Yiğitt

Yiğit
Atacan ile ilgili 1 cümleyle yorumunu istiyorum, çaktırma ona. :bhr:

Çiğdem
yani dedikodu gecesi gibi uzun düşünceler değil kısa öz cümleylemi özetlememi istiyorsun :A

Yiğit
Aynen 1 cümle :Z

Hayatında kaç kez yedin acaba ya da haftada kaç kez yiyorsun ki kokoreç. :A

Programı başlattın forum yavaşladı, yoksa sadece bende mi yavaş. 😱

Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum :F

Bana 1 cümle ile Atacan şöyledir de diyor , ben sordum hatta dedikodu gecesinde ki gibi yorum yapmıcammı diye evet 1 cümle dedi :F bende sankım ki atacan efendidir , temiz kalplidir böyle kısa ksıa özetlicez sandım , 1 cümleye atacanı nasıl sığdırayım ,Kardeşimdir dedim .Sonra Yiğit ötmeye başladı :F bende geniş yorum istiyorsan tamam dedim .Bura da şimdi ötüyor utanmadan :A :A :A @Yiğitt

Yiğit

Çiğdem
yani dedikodu gecesi gibi uzun düşünceler değil kısa öz cümleylemi özetlememi istiyorsun :A

Yiğit
Hahaha bana da 1 cümle dedi ama destan yazdım. :F Bana iyi yorum gelmesini istemediği için mi kısa tutun diye zorladı @Yiğitt acaba. 😵

Yiğit

Çiğdem

Yiğit
Hahaha bana da 1 cümle dedi ama destan yazdım. :F Bana iyi yorum gelmesini istemediği için mi kısa tutun diye zorladı @Yiğitt acaba. 😵

Ben anlamadım sordum tekrar dedikodu gecesi gibi geniş yorum istemedi :F sonra da önemsemiyorsunuz. Atacanı diyor :A

Atacana yorum yap dese , tamam olacaktı , Kocası çalışırken evde oturan ,Koca Karılar gibi sana yetiştiriyor :A :A :A