Senle konuşmuyorum, arı vız vız...Sıradan bir süper moderatör parçası, kalkmış koskoca admine yasak koyuyor. Mert Bey sizi bu yaptığınıza pişman edecektir.
Senle konuşmuyorum, arı vız vız...Sıradan bir süper moderatör parçası, kalkmış koskoca admine yasak koyuyor. Mert Bey sizi bu yaptığınıza pişman edecektir.
Onu temizliyorlar saf ayrıca evet 1 kez yedim sadece. Kötü bir tadı var.Sen kokoreç yemiyor musun?
Şu @Yiğitt koca karı gibi ortalığı karıştırmaya çalışmış , ona değinicem şimdi cnmBirde sağlığım iyi değildi bunları yaparken birde kafam yerinde olsa süper mod olurdun.
Temizleseler de düz mantık. Sen onun tadına kurban ol.Onu temizliyorlar saf ayrıca evet 1 kez yedim sadece. Kötü bir tadı var.
Onu ben hala anlamadım, ne işler dönüyor acaba.Şu @Yiğitt koca karı gibi ortalığı karıştırmaya çalışmış , ona değinicem şimdi cnm
Onu ben hala anlamadım, ne işler dönüyor acaba.
Kaos oluşturmaya çalışıyorum burada.Şu @Yiğitt koca karı gibi ortalığı karıştırmaya çalışmış , ona değinicem şimdi cnm
Hayatında kaç kez yedin acaba ya da haftada kaç kez yiyorsun ki kokoreç.Temizleseler de düz mantık. Sen onun tadına kurban ol.
Programı başlattın forum yavaşladı, yoksa sadece bende mi yavaş. 😱Kaos oluşturmaya çalışıyorum burada.
Düzenli olarak yemiyorum da bunun konumuz ile ne alakası var?Hayatında kaç kez yedin acaba ya da haftada kaç kez yiyorsun ki kokoreç.
Programı başlattın forum yavaşladı, yoksa sadece bende mi yavaş. 😱
Öyle bir övdün ki hayatındaki yerini merak ettim sadece.Düzenli olarak yemiyorum da bunun konumuz ile ne alakası var?
Onu ben hala anlamadım, ne işler dönüyor acaba.
Hepsi kara deftere yazılıyor aşkım.Okudum emojisi atsalardı da iyiydi.
Hayatında kaç kez yedin acaba ya da haftada kaç kez yiyorsun ki kokoreç.
Programı başlattın forum yavaşladı, yoksa sadece bende mi yavaş. 😱
Hahaha bana da 1 cümle dedi ama destan yazdım. Bana iyi yorum gelmesini istemediği için mi kısa tutun diye zorladı @Yiğitt acaba. 😵Bana 1 cümle ile Atacan şöyledir de diyor , ben sordum hatta dedikodu gecesinde ki gibi yorum yapmıcammı diye evet 1 cümle dedi bende sankım ki atacan efendidir , temiz kalplidir böyle kısa ksıa özetlicez sandım , 1 cümleye atacanı nasıl sığdırayım ,Kardeşimdir dedim .Sonra Yiğit ötmeye başladı bende geniş yorum istiyorsan tamam dedim .Bura da şimdi ötüyor utanmadan @Yiğitt
Yiğit
Atacan ile ilgili 1 cümleyle yorumunu istiyorum, çaktırma ona.
Çiğdem
yani dedikodu gecesi gibi uzun düşünceler değil kısa öz cümleylemi özetlememi istiyorsun
Yiğit
Aynen 1 cümle
Hahaha bana da 1 cümle dedi ama destan yazdım. Bana iyi yorum gelmesini istemediği için mi kısa tutun diye zorladı @Yiğitt acaba. 😵Bana 1 cümle ile Atacan şöyledir de diyor , ben sordum hatta dedikodu gecesinde ki gibi yorum yapmıcammı diye evet 1 cümle dedi bende sankım ki atacan efendidir , temiz kalplidir böyle kısa ksıa özetlicez sandım , 1 cümleye atacanı nasıl sığdırayım ,Kardeşimdir dedim .Sonra Yiğit ötmeye başladı bende geniş yorum istiyorsan tamam dedim .Bura da şimdi ötüyor utanmadan @Yiğitt
Yiğit
Atacan ile ilgili 1 cümleyle yorumunu istiyorum, çaktırma ona.
Çiğdem
yani dedikodu gecesi gibi uzun düşünceler değil kısa öz cümleylemi özetlememi istiyorsun
Yiğit
Aynen 1 cümle
İskender'den sonra 2. favorimdir.Öyle bir övdün ki hayatındaki yerini merak ettim sadece.
Ahh ablacım işte görüyorsun kısmetim kapalı benim konum açılınca forum çöküyor.Forum bendede yavaş konulara yorum yazarken forum error veriyor hay aksi diye yazı çıkıyor 1 saatir yazmaya çalışıyorum
Ben anlamadım sordum tekrar dedikodu gecesi gibi geniş yorum istemedi sonra da önemsemiyorsunuz. Atacanı diyor
İskender benim de favorim ama maddi zorluklardan dolayı son zamanlarda Tavuk İskender yiyebiliyorum.İskender'den sonra 2. favorimdir.