Yine yazdın galiba abla ne dedin.@Çiğdem-
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.Keyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @YiğittBen forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.
Bu arada yorumun duygulandırdı, teşekkür ederim@mrt-06
Bende olmasam kendinizden haberiniz yok.Öncelikle güzel bir sohbet olmuş , bitsin istemedimTiyatro hayalin gerçekleşir inş
Birbirimiz den haberimiz olmadan , hakkımız da yorum yaptık , ikimiz de , Abla ,Kardeşliğimizi ön plana çımarsız ben , neden kardeşim olarak gördüğüm den , Atacan da neden ablası olarak gördüğün den bahsetmişiz
Eline sağlık @Yiğitt
Çiğdem Yorumu
Çiğdem-: Atacan gerçek kardeşim kadar sevdiğim birisidir. Dedikodu gecesin de, orada da çok detaylı şekilde bahsetmiştim. Burada da kısaca bir değineyimKan bağım olsa bukadar uyumumuz olmaz.Bir çok zevkimiz,huylarımız, düşüncelerimiz,hemen hemen uyuşuyor . Gerçek kardeşim olsa bukadar anlaşamayız sanırım.Sigarası olmaması zaten en büyük takdir ettiğim yanıdır,Bu genç yaşta tertemiz ,kötü yanı olmayan bir delikanlı
Atacan Yorumu
Çiğdem-: Önceden de belirtmiştim hep bir ablam olmasını istemişimdir, kuzenlerim var ama onlarla da yakın değilim içimde hep bir abla özlemi vardı taa ki Çiğdem ile tanışıncaya kadar. Gerçek mana da bana değer verdiğini hissedebiliyorum o yüzden en içten şekilde kalben ben de ablacım diyorum kendisine, daha güzel bir şey olabilir mi?
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Teşekkürler cano, beğenmene sevindim.
Teşekkürler yavrum, beğenmene sevindim.
Sohbet programları , ilgi görmesine rağmen ,devamı gelmiyorTeşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Değiştiriyordu tabi ya, hatırlıyorsundur.Son zamanlardır aynı kaldı.
Bende olmasam kendinizden haberiniz yok.
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.![]()
Okudun mu programı?Ne hamster falan diyorsunuz ki, bu bildiğin fare.![]()
Her yerde varsın, buraya da bir el at?Sohbet programları , ilgi görmesine rağmen ,devamı gelmiyor
@Harunnn60 Forumca ve senin bu programlar güzeldi![]()
Keyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @YiğittBen forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.
Bu arada yorumun duygulandırdı, teşekkür ederim@mrt-06
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Yok okumadım ama fare beslediğini tahmin ettim.Okudun mu programı?Bu arada ''harika'' atacaksın canım.
![]()
Her yerde varsın, buraya da bir el at?1 Ocak 2018'de yayındayız yeniden, böyle özel günlerde olmaya devam edeceğiz.
![]()
Gerçekten aynı şeyleri yazmışız.Öncelikle güzel bir sohbet olmuş , bitsin istemedimTiyatro hayalin gerçekleşir inş
Birbirimiz den haberimiz olmadan , hakkımız da yorum yaptık , ikimiz de , Abla ,Kardeşliğimizi ön plana çımarsız ben , neden kardeşim olarak gördüğüm den , Atacan da neden ablası olarak gördüğün den bahsetmişiz
Eline sağlık @Yiğitt
Çiğdem Yorumu
Çiğdem-: Atacan gerçek kardeşim kadar sevdiğim birisidir. Dedikodu gecesin de, orada da çok detaylı şekilde bahsetmiştim. Burada da kısaca bir değineyimKan bağım olsa bukadar uyumumuz olmaz.Bir çok zevkimiz,huylarımız, düşüncelerimiz,hemen hemen uyuşuyor . Gerçek kardeşim olsa bukadar anlaşamayız sanırım.Sigarası olmaması zaten en büyük takdir ettiğim yanıdır,Bu genç yaşta tertemiz ,kötü yanı olmayan bir delikanlı
Atacan Yorumu
Çiğdem-: Önceden de belirtmiştim hep bir ablam olmasını istemişimdir, kuzenlerim var ama onlarla da yakın değilim içimde hep bir abla özlemi vardı taa ki Çiğdem ile tanışıncaya kadar. Gerçek mana da bana değer verdiğini hissedebiliyorum o yüzden en içten şekilde kalben ben de ablacım diyorum kendisine, daha güzel bir şey olabilir mi?
5 gündür çekimlerdeyiz, banyo bile yapamaz olduk. Tabi ''harika'' isteyeceğim senden.Yok okumadım ama fare beslediğini tahmin ettim.Sırf bunu dediğin için beğeni attım zaten.
![]()
Lafa bak, bir de konuma laf mı ediyorsun?Gerçekten aynı şeyleri yazmışız.Bir okuyum o kısmı merak ettim.
Yazı fonto kalın olmuş gözünü aldı mı senin de.![]()
Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?5 gündür çekimlerdeyiz, banyo bile yapamaz olduk. Tabi ''harika'' isteyeceğim senden.![]()
Bu arada hamster ile fare aynı şey değil.
Lafa bak, bir de konuma laf mı ediyorsun?![]()
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık.Benim için mi 5 gündür çekimdeydin?Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱