TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

Keyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @Yiğitt :A Ben forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.

Bu arada yorumun duygulandırdı, teşekkür ederim :bhr: @mrt-06

Yine yazdın galiba abla ne dedin. :A @Çiğdem-

Öncelikle güzel bir sohbet olmuş , bitsin istemedim :bhr: Tiyatro hayalin gerçekleşir inş :bhr:

Birbirimiz den haberimiz olmadan , hakkımız da yorum yaptık , ikimiz de , Abla ,Kardeşliğimizi ön plana çımarsız ben , neden kardeşim olarak gördüğüm den , Atacan da neden ablası olarak gördüğün den bahsetmişiz :bhr:

Eline sağlık @Yiğitt :Z:Z:Z

Çiğdem Yorumu
Çiğdem-:
Atacan gerçek kardeşim kadar sevdiğim birisidir. Dedikodu gecesin de, orada da çok detaylı şekilde bahsetmiştim. Burada da kısaca bir değineyim :bhr: Kan bağım olsa bukadar uyumumuz olmaz.Bir çok zevkimiz,huylarımız, düşüncelerimiz,hemen hemen uyuşuyor . Gerçek kardeşim olsa bukadar anlaşamayız sanırım.Sigarası olmaması zaten en büyük takdir ettiğim yanıdır,Bu genç yaşta tertemiz ,kötü yanı olmayan bir delikanlı :bhr:

Atacan Yorumu
Çiğdem-: Önceden de belirtmiştim hep bir ablam olmasını istemişimdir, kuzenlerim var ama onlarla da yakın değilim içimde hep bir abla özlemi vardı taa ki Çiğdem ile tanışıncaya kadar. Gerçek mana da bana değer verdiğini hissedebiliyorum o yüzden en içten şekilde kalben ben de ablacım diyorum kendisine, daha güzel bir şey olabilir mi?

Atacan çok güzel cevaplar vermiş öncelikle @Yiğitt cim seni tebrik ediyorum eline emeğine sağlık :bhr: ve @mrt-06 tabiki Atacan senide tebrik ediyorum muhteşem olmuş :bhr:

Keyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @Yiğitt :A Ben forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.

Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. :bhr:

Değiştiriyordu tabi ya, hatırlıyorsundur. :D Son zamanlardır aynı kaldı. :(

Öncelikle güzel bir sohbet olmuş , bitsin istemedim :bhr: Tiyatro hayalin gerçekleşir inş :bhr:

Birbirimiz den haberimiz olmadan , hakkımız da yorum yaptık , ikimiz de , Abla ,Kardeşliğimizi ön plana çımarsız ben , neden kardeşim olarak gördüğüm den , Atacan da neden ablası olarak gördüğün den bahsetmişiz :bhr:

Çiğdem Yorumu
Çiğdem-:
Atacan gerçek kardeşim kadar sevdiğim birisidir. Dedikodu gecesin de, orada da çok detaylı şekilde bahsetmiştim. Burada da kısaca bir değineyim :bhr: Kan bağım olsa bukadar uyumumuz olmaz.Bir çok zevkimiz,huylarımız, düşüncelerimiz,hemen hemen uyuşuyor . Gerçek kardeşim olsa bukadar anlaşamayız sanırım.Sigarası olmaması zaten en büyük takdir ettiğim yanıdır,Bu genç yaşta tertemiz ,kötü yanı olmayan bir delikanlı :bhr:

Atacan Yorumu
Çiğdem-: Önceden de belirtmiştim hep bir ablam olmasını istemişimdir, kuzenlerim var ama onlarla da yakın değilim içimde hep bir abla özlemi vardı taa ki Çiğdem ile tanışıncaya kadar. Gerçek mana da bana değer verdiğini hissedebiliyorum o yüzden en içten şekilde kalben ben de ablacım diyorum kendisine, daha güzel bir şey olabilir mi?
Bende olmasam kendinizden haberiniz yok. :A

Atacan çok güzel cevaplar vermiş öncelikle @Yiğitt cim seni tebrik ediyorum eline emeğine sağlık :bhr: ve @mrt-06 tabiki Atacan senide tebrik ediyorum muhteşem olmuş :bhr:
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. :Z

Eline sağlık çok güzel olmuş program @Yiğitt :bhr:

Teşekkür ederim ne güzel şeyler demişsin. @mrt-06 :T Yine aşağı yukarı benzer şeyler yazmışız. :D
Teşekkürler cano, beğenmene sevindim. :Z

Eline sağlık @Yiğitt güzel program olmuş :D

@mrt-06 senle de düşüncelerimiz karşılıklıymış :A
Teşekkürler yavrum, beğenmene sevindim. :Z :bhr:

Değiştiriyordu tabi ya, hatırlıyorsundur. :D Son zamanlardır aynı kaldı. :(

Bende olmasam kendinizden haberiniz yok. :A

Sohbet programları , ilgi görmesine rağmen ,devamı gelmiyor :F

@Harunnn60 Forumca ve senin bu programlar güzeldi :Z

Eline sağlık çok güzel olmuş program @Yiğitt :bhr:

Teşekkür ederim ne güzel şeyler demişsin. @mrt-06 :T Yine aşağı yukarı benzer şeyler yazmışız. :D

Eline sağlık @Yiğitt güzel program olmuş :D

@mrt-06 senle de düşüncelerimiz karşılıklıymış :A
Çok teşekkürler arkadaşlar. :Z

Ben daha sizin yazdıklarınızı okumadım umarım güzel şeyler yazmışsınız bakacağım birazdan. :A

Okudun mu programı? :A Bu arada ''harika'' atacaksın canım. :bhr: :A

Her yerde varsın, buraya da bir el at? :bhr: 1 Ocak 2018'de yayındayız yeniden, böyle özel günlerde olmaya devam edeceğiz. :Z
Yok okumadım ama fare beslediğini tahmin ettim. :A Sırf bunu dediğin için beğeni attım zaten. :A

Çiğdem Yorumu
Çiğdem-:

Atacan Yorumu
Gerçekten aynı şeyleri yazmışız. :bhr: Bir okuyum o kısmı merak ettim. :F

Yazı fonto kalın olmuş gözünü aldı mı senin de. :A

Yok okumadım ama fare beslediğini tahmin ettim. :A Sırf bunu dediğin için beğeni attım zaten. :A
5 gündür çekimlerdeyiz, banyo bile yapamaz olduk. Tabi ''harika'' isteyeceğim senden. :bhr: :A

Bu arada hamster ile fare aynı şey değil. :A

Gerçekten aynı şeyleri yazmışız. :bhr: Bir okuyum o kısmı merak ettim. :F

Yazı fonto kalın olmuş gözünü aldı mı senin de. :A
Lafa bak, bir de konuma laf mı ediyorsun? :ppp:

Çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık. :D @Yiğitt

@mrt-06 benimde en sevdiğim üyelerden biridir her ne kadar Yeni Gelin gibi bazı konularda anlaşamasak ve kanal konusunda fazla hırslı olsa da. :A Adminlik de gerçekten yakıştı başarılarının devamını diliyorum. :bhr:

5 gündür çekimlerdeyiz, banyo bile yapamaz olduk. Tabi ''harika'' isteyeceğim senden. :bhr: :A

Bu arada hamster ile fare aynı şey değil. :A

Lafa bak, bir de konuma laf mı ediyorsun? :ppp:
Benim için mi 5 gündür çekimdeydin? :A Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱

Şimdi okudum yorumları çok teşekkürler mutlu oldum. :bhr: İşin ilginç yani ben size ne yazdıysam sizden de bana benzer bir yorum gelmiş, bu çok güzel bir şey. :Z @Tolstoyevski @MasacRE- @Ahmed @xBUGRAx @Çiğdem-

Çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık. :D @Yiğitt

@mrt-06 benimde en sevdiğim üyelerden biridir her ne kadar Yeni Gelin gibi bazı konularda anlaşamasak ve kanal konusunda fazla hırslı olsa da. :A Adminlik de gerçekten yakıştı başarılarının devamını diliyorum. :bhr:

Benim için mi 5 gündür çekimdeydin? :A Nasıl aynı şey değil, bunca yıldır kandırıldım mı yani? 😱
Senin editörlüğü konuştuk o kadar, karara bağlayamadık. 5 günün dört günü bu konuşmaya gitti, karara bağlayamadığımız için konuda yazamadık. :( @mrt-06