TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

@dreamy senin de yorumunu bekliyorum, malum Gripin'in koyu destekçisiyiz. :bhr: :A

Çok Teşekkürler gardaşım. :bhr: Ben de hep profile girer bakarım gerçekten çok özel sohbetlerdi asla unutmam onları. :bhr:

@Çiğdem- şu sarışın halini atsana kız görsün şu Dark leğen. :A
Leğenin içine su doldurur seni boğarım. :A Yapmayın, sakın atmayın, kör olmak istemiyorum. :(

Ahaha. :A

@mrt-06 çok teşekkür ederim aşkım. Çok değerlisin, sen de iyiki varsın. 😳 Sohbetin de çooook samimi olmuş her zamanki gibi, birçoğu bildiyim şeylerrrr. :Z :Z

@Yiğitt aşkım ellerine sağlık, yılbaşı bölümünü bekliyrouz. 😳 :bhr:
Teşekkür ederim aşkım, beğenmene sevindim. :Z :bhr:

Keyifli ve güzel bir sohbet olmuş özellikle profil fotoğrafı kısmını merakla okudum eline sağlık @Yiğitt :A Ben forumdayken @mrt-06 nın daha önce değiştirdiğini hatırlıyorum bir dönem bu fotoyu? Acaba @RüzgarGülü müydü o tam emin değilim gerçi.

Bu arada yorumun duygulandırdı, teşekkür ederim :bhr: @mrt-06
Konuyu okudum ama hangi foto ve benle ne alakası olduğunu hala çözemedim :F

@mrt-06 siyasetçi gibi laflar hep :D

@dreamy senin de yorumunu bekliyorum, malum Gripin'in koyu destekçisiyiz. :bhr: :A
Bu mesajını hatırlatırım sonra sana. :A
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı. :D @mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık. :D

@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim :A

Güzel röportaj olmuş. Samimi cevaplar aynı kendisi gibi keyifle okudum. :)
Bu mesajını hatırlatırım sonra sana. :A
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı. :D @mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık. :D

@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim :A
Teşekkürler. :bhr:

Ellerine sağlık @Yiğitt
Pek yeni bi şey yok @mrt-06 :A
Artık her şeyimi anlatmayacağım sana biraz sürprizli ve gizemli olmak istiyorum yeter. :A