Hadi oradan bee. İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza @Çiğdem-Bana birde abi lazım @Yakamoz-Asi artık amca oldu.
Nerde daha eskiymiş Çiğdem ilk geldiğinden beri konuşuyorum ben onla.
Hadi oradan bee. İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza @Çiğdem-Bana birde abi lazım @Yakamoz-Asi artık amca oldu.
@xemrexxx ve @pompy güncel hallerinide gördük kesinlikle forumdakı özelliklerini tiplerine uyumlu üyeler @XanTier @mrt-06 @Harunnn60en çok bu ka gösteririm 5 yaşındayken ben daha sonraki hallerimi beğenmiyorum @Ahmed ve @yatutarsa gibi @XanTier
Ekli dosyayı görüntüle 57770
Ben de merhaba yazdım. İstiyorsan arşivlere bakalım.Hadi oradan bee. İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza @Çiğdem-
Sizce ben bana uyumlu muyum. @XanTier @Harunnn60@xemrexxx ve @pompy güncel hallerinide gördük kesinlikle forumdakı özelliklerini tiplerine uyumlu üyeler @XanTier @mrt-06 @Harunnn60
emrenin buradakı fırıldak hallerine uyumlu fırıldak bir tipi var
pompy buradakı tuhaf hallerine uygun tuhaf bir görüntüsü var yanı sıradan ahmet mehmete benzemiyor bir pompy farkı var
Adam 30 yaşına geldi. Ama doğum gününden beri gelmiyor foruma, 24 saati geçti @Yakamoz-Asi Çok mu deli kutladın doğum gününü de sabaha uyanamadın?Bana birde abi lazım @Yakamoz-Asi artık amca oldu.
pompy'yi gören bi tek benim sanıyordum@xemrexxx ve @pompy güncel hallerinide gördük kesinlikle forumdakı özelliklerini tiplerine uyumlu üyeler @XanTier @mrt-06 @Harunnn60
emrenin buradakı fırıldak hallerine uyumlu fırıldak bir tipi var
pompy buradakı tuhaf hallerine uygun tuhaf bir görüntüsü var yanı sıradan ahmet mehmete benzemiyor bir pompy farkı var
Muhtemelen senin gif’te yaptığının gerçeğini yapmıştır.Adam 30 yaşına geldi. Ama doğum gününden beri gelmiyor foruma, 24 saati geçti @Yakamoz-Asi Çok mu deli kutladın doğum gününü de sabaha uyanamadın?
pompy'yi gören bi tek benim sanıyordum
Bence uyumlusun Ama reel yaşantında buraya göre daha ciddisin bence bir memur,devlet dairesi havası var böyleBen de merhaba yazdım. İstiyorsan arşivlere bakalım.
Sizce ben bana uyumlu muyum. @XanTier @Harunnn60
Aynen, Hangover bi gece sürmemişMuhtemelen senin gif’te yaptığının gerçeğini yapmıştır.
Devlet dairesi. Reelde eskiden daha şen şakraktım evet ama ortamı olunca yine eğlendiririm insanları.Bence uyumlusun Ama reel yaşantında buraya göre daha ciddisin bence bir memur,devlet dairesi havası var böyle
Ben de merhaba yazdım. İstiyorsan arşivlere bakalım.
Sizce ben bana uyumlu muyum. @XanTier @Harunnn60
Ben atacanı kardeşim konumunda yanı atacanıda kıskanmana gerek yok sana tehdit olustuyrmuyor @Harunnn60Hadi oradan bee. İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza @Çiğdem-
Ben kıskanmıyorum ki allah allahBen atacanı kardeşim konumunda yanı atacanıda kıskanmana gerek yok sana tehdit olustuyrmuyor @Harunnn60
@mrt-06 seninde buradakı efendi hallerine bence uygun bir tipin var efendi bir görüntün var
@Harunnn60 senide gören biri olarak seninde burada dizi oyuncuları gibi ego yapmana uygun bir tipin var evet tipinde dizi oyuncuları gibi demiştim geçende
@XanTier de genc yaşta içi geçmiş gibi karakteri var yüzünede bu yansımız hayattan bezdim görüntüsü var onunda huyu akrakterine uyumlu
ben peki size bende sorayım
Ama spor yapman iyi olmuş omuz bölgen baya iyi.😕 Yüz kası yapmak istiyorum ben tam yüzüme uyar. @XanTierDevlet dairesi. Reelde eskiden daha şen şakraktım evet ama ortamı olunca yine eğlendiririm insanları.
Görmeden bile bu şekilde bir tipin var diye düşünmüştüm tam yansıtıyorsun kesinlikle.Ben atacanı kardeşim konumunda yanı atacanıda kıskanmana gerek yok sana tehdit olustuyrmuyor @Harunnn60
@mrt-06 seninde buradakı efendi hallerine bence uygun bir tipin var efendi bir görüntün var
@Harunnn60 senide gören biri olarak seninde burada dizi oyuncuları gibi ego yapmana uygun bir tipin var evet tipinde dizi oyuncuları gibi demiştim geçende
@XanTier de genc yaşta içi geçmiş gibi karakteri var yüzünede bu yansımız hayattan bezdim görüntüsü var onunda huyu akrakterine uyumlu
ben peki size bende sorayım
Bir gözüm bir omuzum iyi zaten gözüme nazar değdi bakalım omzuma ne olacak.Ben kıskanmıyorum ki allah allah
Ama spor yapman iyi olmuş omuz bölgen baya iyi.😕 Yüz kası yapmak istiyorum ben tam yüzüme uyar. @XanTier
Sen önce benle ilgilen.
Sen önce benle ilgilen.
Daha az önce dizi oyuncusu gibi görüntün var dedim ayoll senide memnun etmek zor @mrt-06 şahitGörmeden bile bu şekilde bir tipin var diye düşünmüştüm tam yansıtıyorsun kesinlikle.
Bir gözüm bir omuzum iyi zaten gözüme nazar değdi bakalım omzuma ne olacak.
Neyse ben yatıyorum daha fazla gözümü yormayayım. İyi geceler. @XanTier @Harunnn60Daha az önce dizi oyuncusu gibi görüntün var dedim ayoll senide memnun etmek zor @mrt-06 şahit
Gececi tayfa 2-3 günün acınısını çıkardı bencede yeterlidir sanırım @XanTier @Harunnn60Neyse ben yatıyorum daha fazla gözümü yormayayım. İyi geceler. @XanTier @Harunnn60
Beni yine iyi analiz etmişsin. Bezdim vallah@XanTier de genc yaşta içi geçmiş gibi karakteri var yüzünede bu yansımız hayattan bezdim görüntüsü var onunda huyu akrakterine uyumlu
Sana her şey yakışırAma spor yapman iyi olmuş omuz bölgen baya iyi.😕 Yüz kası yapmak istiyorum ben tam yüzüme uyar. @XanTier
Evet, sizin yüzünüzden ders çalışamadım. Yarın sınavın varGececi tayfa 2-3 günün acınısını çıkardı bencede yeterlidir sanırım @XanTier @Harunnn60
cicili bicili rüyalar
suratınada bu yansımız kesinlikle suratından okunuyor yoruldum bu yaşta diyeBeni yine iyi analiz etmişsin. Bezdim vallah
Sana her şey yakışır
Genelde öyleyim, hatta Amoureux iken hayata epey küskündüm. @mrt-06 Şimdilerde de hala limonisuratınada bu yansımız kesinlikle suratından okunuyor yoruldum bu yaşta diye
ee ben peki
hala yorgun olsan bile en azından biraz eğlenceli yönünüde ortaya çıkarmaya başlamışsın bu biraz dengeliyor bezmiş yönünüGenelde öyleyim, hatta Amoureux iken hayata epey küskündüm. @mrt-06 Şimdilerde de hala limoni
Sen tatlı mı tatlı bir kız, oturup saatlerce sohbet edilecek, sır verilecek birisi, tıpkı burada olduğun gibi. Bakışlar falan çok masum, hiç öyle cin gibi falan değil yani