Jaye Kaye Resimleri

c125c6715847495cfa427b181b8742e6-png.57764

546044_100637430093163_82063192_n.jpg

1 mi 2 mi arkadaşlar :A çok zor bir seçim sizi bekliyor:A @Yiğitt @cookies @vadikızı @Dosi @mrt-06 @MasacRE- @Doğu @Darkleqend @Aserat @Thequeer @Ahmed @berkann @Harunnn60 @xBUGRAx

2 diyorum. :A 1 gözünü kısmasına rağmen, estetik bir duruş sergileyen 2yi geçememiş. :A

Çiğdem mi o, siyah saç. 😱

oklava korkusu nelere kadir:A
etiket gelmemiş ama emre bu konuya böyle sık mesaj ayzdığına göre kesin birşey karıştırıyor diye hissedip geldim ve :A :A :A @XanTier @Harunnn60

Kardeşi de ablası gibi yakışıklı ve güzel biz güzel kardeşleriz. :A
@Çiğdem- senden daha yakışıklı gibi oğlanlara baka baka onlara benzemiş sanki:A

Biliyorum bu adamı ya. Çoğu kişi beğenir belki ama tipim değil. Sevgilisi de var. O daha çirkin. :/

7f1f033b95c4fbb4dcf759888673062b--shirtless-guys-leche.jpg

Ne diyeyim allah mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar.
eyyy @Forumdash nerdesin bir de benim arşivime laf ederdin milletin arşivinden neler çıkıyor neler:A @Çiğdem- @Harunnn60

eyyy @Forumdash nerdesin bir de benim arşivime laf ederdin milletin arşivinden neler çıkıyor neler:A @Çiğdem- @Harunnn60
:F Salı günü Oyun Of The Forum'u kaçırma Hürrem ablana özendin bu bölüm. :A

etiket gelmemiş ama emre bu konuya böyle sık mesaj ayzdığına göre kesin birşey karıştırıyor diye hissedip geldim ve :A :A :A @XanTier @Harunnn60
Birde niye oğlanlarla karşılaştırıyor seni anlamadım. :A

:F Salı günü Oyun Of The Forum'u kaçırma Hürrem ablana özendin bu bölüm. :A

Birde niye oğlanlarla karşılaştırıyor seni anlamadım. :A
değişik işte :F :F :F

21 yaşında stajdayım orda @Ahmed ahh zaman geçiyor :( :( :(

Tek 2 diyen ben değilim :A

3 yılda değişip daha da güzelleşmişsin :bhr:

Yalnız gerçekten haklı Melih yıllar geçince güzelleşmişsin birde 40 yaşındaki halini düşünsene. 😱

ben seni uyumlu buldum @Çiğdem- e :A ayol diğer beğenenler çulsuz, çiğdem sonuçta bir pazara çıkıp 800 lira harcayan bir cadoloz:A
5 yıl aslında 21 yaşındayım orada şimdi 26 :F :F :F

iltifatlarınız için teşekkürler @xemrexxx yüzünden yaşlandım depresyonuna giricekken @XanTier @mrt-06 imdatıma yetiştdiler :A :A :A

ben ilerisini düşünerek dedim zaten @destere ile bile 4 yıl fındıkları kırdı @Çiğdem- seninle de 5-6 yıl oyalansa sen o zamana parayı bulursun bence ama mesela @Darkleqend den hiç umut yok o konuda:A
Benim iyi geleceğimin olacağı da muamma. Ya zirveed olucam ya da batıcam :A

5 yıl aslında 21 yaşındayım orada şimdi 26 :F :F :F

iltifatlarınız için teşekkürler @xemrexxx yüzünden yaşlandım depresyonuna giricekken @XanTier @mrt-06 imdatıma yetiştdiler :A :A :A
Aynı yaşta deyince 23 sandım. :D
@xemrexxx zaten felaket tellakı, sürekli bi negatif saçıyor :A