Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.halam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma
@xemrexxx de paylaşsa fotosunuda bende onu ecünnü ile kıyaslasamda görse
Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.halam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma
Onun resmi var Facebook'unda zatenhalam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma
Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.
Uyum qalp biz.Onun resmi var Facebook'unda zaten
kız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olurŞarap gibi kızsın @xemrexxx de sirke gibi kıskanıyor işte.
Uyum qalp biz.
2007 yılından bile fotosu var, sivilceli suratı falan @xemrexxx
18 yaşındayım burdada liseli dönemler nostaljiye gittik iyice @Harunnn60kız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olur
Çok ergen
Tam Arka Sıradakiler’de oynamalık bir tip değil mi? 😱 @xBUGRAx @Billy Kane
Haha.kız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olur
Haha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musunbu da ben arkadaşlar :sene 1993 beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 57769
Yanaklar biraz şişik canım
gerçekten benimHaha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musun
Bebekliğe kadar yolu var bunun. Dökül hadi
bebekken bile suratını saklıyor @xemrexxx arka sıradakılermi @mrt-06bu da ben arkadaşlar :sene 1993 beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 57769
Ölü bebek gibi durmuşsun hiç yaşam belirtisi yok sanki.bu da ben arkadaşlar :sene 1993 beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 57769
Sıra Harun sende artık şu diziden başlar şimdiki haline kadar albüm yaparsın. hmet2014'de açtın zaten yeter bence