Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.halam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma![]()
![]()
@xemrexxx de paylaşsa fotosunuda bende onu ecünnü ile kıyaslasamda görse![]()
Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.halam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma![]()
![]()
Onun resmi var Facebook'unda zatenhalam yıl geçtikçe gençleşiyorsun derdi o geldi aklıma![]()
![]()
Facesinde var ya fotoğrafı alsana onu işte kesersin sadece Emreli kısmı.![]()
Onun resmi var Facebook'unda zaten![]()
kız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olurŞarap gibi kızsın @xemrexxx de sirke gibi kıskanıyor işte.![]()
Uyum qalp biz.
![]()
2007 yılından bile fotosu var, sivilceli suratı falan @xemrexxx![]()
18 yaşındayım burdada liseli dönemler nostaljiye gittik iyicekız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olur![]()
Çok ergen
Tam Arka Sıradakiler’de oynamalık bir tip değil mi? 😱 @xBUGRAx @Billy Kane
Haha.kız ne şarabı bu çiğdem olsa olsa kör eden sahte rakı olur![]()
Bebekliğe kadar yolu var bunun. Dökül hadi
Haha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musunbu da ben arkadaşlar :sene 1993beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 57769
Yanaklar biraz şişik canım
gerçekten benimHaha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musun![]()
Bebekliğe kadar yolu var bunun. Dökül hadi![]()
bebekken bile suratını saklıyor @xemrexxxbu da ben arkadaşlar :sene 1993beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi
Ölü bebek gibi durmuşsun hiç yaşam belirtisi yok sanki.bu da ben arkadaşlar :sene 1993beni kucağında tutan @vadikızı teyze öteki suratsız da @Dosi
Sıra Harun sende artık şu diziden başlar şimdiki haline kadar albüm yaparsın.2014'de açtın zaten yeter bence![]()