Jaye Kaye Resimleri

en çok bu ka gösteririm 5 yaşındayken ben:X daha sonraki hallerimi beğenmiyorum @Ahmed ve @yatutarsa gibi:A @XanTier
Ekli dosyayı görüntüle 57770
@xemrexxx ve @pompy güncel hallerinide gördük kesinlikle forumdakı özelliklerini tiplerine uyumlu üyeler :A @XanTier @mrt-06 @Harunnn60

emrenin buradakı fırıldak hallerine uyumlu fırıldak bir tipi var :F :F :F

pompy buradakı tuhaf hallerine uygun tuhaf bir görüntüsü var :A yanı sıradan ahmet mehmete benzemiyor bir pompy farkı var :A :A :A

Hadi oradan bee. :A İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk :A TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza :A @Çiğdem-
Ben de merhaba yazdım. İstiyorsan arşivlere bakalım. :A

@xemrexxx ve @pompy güncel hallerinide gördük kesinlikle forumdakı özelliklerini tiplerine uyumlu üyeler :A @XanTier @mrt-06 @Harunnn60

pompy buradakı tuhaf hallerine uygun tuhaf bir görüntüsü var :A yanı sıradan ahmet mehmete benzemiyor bir pompy farkı var :A :A :A
Sizce ben bana uyumlu muyum. :A @XanTier @Harunnn60

Bana birde abi lazım @Yakamoz-Asi artık amca oldu. :A

Nerde daha eskiymiş Çiğdem ilk geldiğinden beri konuşuyorum ben onla. :A
Adam 30 yaşına geldi. Ama doğum gününden beri gelmiyor foruma, 24 saati geçti :A @Yakamoz-Asi Çok mu deli kutladın doğum gününü de sabaha uyanamadın? :A

pompy'yi gören bi tek benim sanıyordum :A

Ben de merhaba yazdım. İstiyorsan arşivlere bakalım. :A

Sizce ben bana uyumlu muyum. :A @XanTier @Harunnn60
Hadi oradan bee. :A İlk geldiğinden 2 gün sonra konuşmuştuk :A TWD izliyor musun diye saldırmıştım kıza :A @Çiğdem-
Ben atacanı kardeşim konumunda yanı atacanıda kıskanmana gerek yok sana tehdit olustuyrmuyor @Harunnn60 :A :A :A

@mrt-06 seninde buradakı efendi hallerine bence uygun bir tipin var efendi bir görüntün var :A

@Harunnn60 senide gören biri olarak seninde burada dizi oyuncuları gibi ego yapmana uygun bir tipin var evet tipinde dizi oyuncuları gibi demiştim geçende :F

@XanTier de genc yaşta içi geçmiş gibi karakteri var yüzünede bu yansımız hayattan bezdim görüntüsü var onunda huyu akrakterine uyumlu :A :A :A

ben peki size bende sorayım :A :A :A

Ben atacanı kardeşim konumunda yanı atacanıda kıskanmana gerek yok sana tehdit olustuyrmuyor @Harunnn60 :A :A :A

@mrt-06 seninde buradakı efendi hallerine bence uygun bir tipin var efendi bir görüntün var :A

@Harunnn60 senide gören biri olarak seninde burada dizi oyuncuları gibi ego yapmana uygun bir tipin var evet tipinde dizi oyuncuları gibi demiştim geçende :F

@XanTier de genc yaşta içi geçmiş gibi karakteri var yüzünede bu yansımız hayattan bezdim görüntüsü var onunda huyu akrakterine uyumlu :A :A :A

Ben kıskanmıyorum ki allah allah :A

Devlet dairesi. :F Reelde eskiden daha şen şakraktım evet ama ortamı olunca yine eğlendiririm insanları. :A
Ama spor yapman iyi olmuş omuz bölgen baya iyi.😕 Yüz kası yapmak istiyorum ben tam yüzüme uyar. :A @XanTier

Görmeden bile bu şekilde bir tipin var diye düşünmüştüm tam yansıtıyorsun kesinlikle. :D

Ben kıskanmıyorum ki allah allah :A

Ama spor yapman iyi olmuş omuz bölgen baya iyi.😕 Yüz kası yapmak istiyorum ben tam yüzüme uyar. :A @XanTier
Bir gözüm bir omuzum iyi zaten gözüme nazar değdi bakalım omzuma ne olacak. :A

Beni yine iyi analiz etmişsin. Bezdim vallah :A:A

Sana her şey yakışır :bhr:

Gececi tayfa 2-3 günün acınısını çıkardı bencede yeterlidir sanırım :A :A :A @XanTier @Harunnn60

cicili bicili rüyalar :bhr:
Evet, sizin yüzünüzden ders çalışamadım. Yarın sınavın var :(

suratınada bu yansımız kesinlikle suratından okunuyor yoruldum bu yaşta diye :F

ee ben peki :A :A :A
Genelde öyleyim, hatta Amoureux iken hayata epey küskündüm. @mrt-06 Şimdilerde de hala limoni :A
Sen tatlı mı tatlı bir kız, oturup saatlerce sohbet edilecek, sır verilecek birisi, tıpkı burada olduğun gibi. Bakışlar falan çok masum, hiç öyle cin gibi falan değil yani :D

Genelde öyleyim, hatta Amoureux iken hayata epey küskündüm. @mrt-06 Şimdilerde de hala limoni :A
Sen tatlı mı tatlı bir kız, oturup saatlerce sohbet edilecek, sır verilecek birisi, tıpkı burada olduğun gibi. Bakışlar falan çok masum, hiç öyle cin gibi falan değil yani :D
hala yorgun olsan bile en azından biraz eğlenceli yönünüde ortaya çıkarmaya başlamışsın bu biraz dengeliyor bezmiş yönünü :A :A :A

tşşk ederim zaten cin olmak kim biz kim saflığımız kırdığımız potlar almış başını gidiyor :F

bende yatayım sende dersine çalış @Harunnn60 birazdan yat artık demeden önce kaçayım :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking