Jaye Kaye Resimleri

Ölü bebek gibi durmuşsun hiç yaşam belirtisi yok sanki. :A
bebekken bile suratını saklıyor @xemrexxx :F :F :F arka sıradakılermi @mrt-06 :A

böyle kafamıza estikçe atıyoruz @XanTier ama bir konu altında hepsini derleyip bebeklikten güncele kadar her yaş gruplarımı kapsayan bir konu açabilirim belki ilerde :A @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Haha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musun :A

Yanaklar biraz şişik canım :A
O değilde kot pantolon ile o devirde seni nasıl aldılar okula. :F 😱
en çok bu ka gösteririm 5 yaşındayken ben:X daha sonraki hallerimi beğenmiyorum @Ahmed ve @yatutarsa gibi:A @XanTier
76894_1702623809247_1888768_n.jpg

Haha gerçekten sen misin yoksa Çiğdemi trollüyor musun :A

Yanaklar biraz şişik canım :A
O değilde kot pantolon ile o devirde seni nasıl aldılar okula. :F 😱
ben girerim ayoll :A

ya bu yanak tombişliği genetik doğuştan :F benim kilo sorunum hiç olmadı ama yanaklar tombik çaresi yok öyle kabullendim :A :A :A @XanTier @xemrexxx @mrt-06

bebekken bile suratını saklıyor @xemrexxx :F :F :F arka sıradakılermi @mrt-06 :A

böyle kafamıza estikçe atıyoruz @XanTier ama bir konu altında hepsini derleyip bebeklikten güncele kadar her yaş gruplarımı kapsayan bir konu açabilirim belki ilerde :A @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx
Evet neydi şu Sedat’ın sevgilisi onun yerine işte. :A

Bunu paylaşmıştın :D

Daha ne kadar şişecek egon? herkes övüyor işte seni :A:A
Ayy bunu da 10 defa attın. :A Çok tatlı bu fotoğraf. :D

Biz yeteriz. :T:
Yine oldu. :A

@destere i @Harunnn60 kaçırdı diyorum işte dinleyen yok sizide yarın öbürgün desterenin yanına kaçırırsa ozaman analrsınız :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx
daha fazlasına forum hazır değ*il :A
Bak ben de Çiğdem’in manevi kardeşiyim ama hiç karışmıyorum Çiko’ya, çağdaş bir insanım çünkü @Harunnn60 beni örnek al. :A

@destere i @Harunnn60 kaçırdı diyorum işte dinleyen yok sizide yarın öbürgün desterenin yanına kaçırırsa ozaman analrsınız :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx
Korumacı diyelim :A :A
Bak ben de Çiğdem’in manevi kardeşiyim ama hiç karışmıyorum Çiko’ya, çağdaş bir insanım çünkü @Harunnn60 beni örnek al. :A
Atacan sen ablanmış gibi davranıyosun Çiğdem'e, Harun abisiymiş gibi :A:A

Aaa ama bizim mazimiz daha eski :A

Bende böyle tavır oluyor kız arkadaşlarıma da yapıyorum :F
Evet, tavuk gibi erken yatıyor @Harunnn60 :A:A Hiç bir abiye göre değil :A
Oha büyük resmi nasıl analiz ettin öyle. 😱

Birde Harun benden küçük. :A
ama komik oluyor harunun bu halleride :F destereden bahsediyorum

bir defasında çokmu özledin 😵 demişti :F

bir defasındada annesi senin kadar adını söylemiyordur diyordur :F @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,090