Ama siz sunucuların oy vermemesi lazımdı bölümde yorumladınız çünkü.Nick Bateman dedim ben hak yiyemem en yüksek onu oyladık![]()
![]()
@Yiğitt
Ama siz sunucuların oy vermemesi lazımdı bölümde yorumladınız çünkü.Nick Bateman dedim ben hak yiyemem en yüksek onu oyladık![]()
![]()
@Yiğitt
Teşekkürler eğlendiysen ne mutlu. Daha yeni başlıyoruz.Herkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz@mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes
Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm
Deniz kötü olduğu İçin değil tabiki ama şok oldum
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız
Ay MS den elendim eleyeli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil
Ayrıca dis atanlara da![]()
Herkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz@mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes
Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm
Deniz kötü olduğu İçin değil tabiki ama şok oldum
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız
Ay MS den elendim eleyeli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil
Ayrıca dis atanlara da![]()
Nasıl da güzel birini seçmişim.Nick Bateman dedim ben hak yiyemem en yüksek onu oyladık![]()
![]()
@Yiğitt
Sanki sana çok güzel hatun mu gelecek?Ömrü hayatın boyunca Nick Bateman gibi erkeklerle evleneceğini düşüneceksin ama hayatların apayrı olacak sen de haklısın![]()
Nasıl da güzel birini seçmişim.
Sanki sana çok güzel hatun mu gelecek?![]()
Yalana bak. 😱
Burada mı eş adayı bulacamYalana bak. 😱
Kendin attın al fotomu yayınla, biraz eş adayı bulayım diye...
Uğradığı haksızlık karşısında yorumun var mı.Deniz damgasını vurmuş ne diyim.![]()
Anlamadım gitti ben de. Ama halkın favorisi oldu çoktan.Bu nasıl bir oylama ya? Denizin puanı nasıl bu kadar düşük olabilir?
(ÇARPILDI)Şaka bir yana bence @denizz19 hoş bir insan, kilo alması ve biraz spor yapmasıyla iyi toparladı. Karşısındakiler kas yığını vücut açmasa jüri bu puanları bile vermezdi.![]()
Uğradığı haksızlık karşısında yorumun var mı.
Anlamadım gitti. Ama halkın favorisi oldu bile.![]()
Öyle ama bunların üstünde kaban düşün öyle hayal edip puanla eminim ki 2-3 puan daha düşüj verirdin.(ÇARPILDI)
Hele onu hiç sevmem oyunculuk da yok üstelik.Ekin'i geçseydi bari soğudum ondan 3 iş batırdı.![]()
Boydan bacaklı görseydim belki daha yüksek verecektim.Öyle ama bunların üstünde kaban düşün öyle hayal edip puanla eminim ki 2-3 puan daha düşüj verirdin.
Hele onu hiç sevmem oyunculuk da yok üstelik.![]()