Ama gördüğün gibi jürimiz için önemli olan bu değil.Ekin'i geçseydi bari soğudum ondan 3 iş batırdı.![]()
Ama gördüğün gibi jürimiz için önemli olan bu değil.Ekin'i geçseydi bari soğudum ondan 3 iş batırdı.![]()
Kanka benim için sorun yok ki ben fit olmanın peşindeyim aşırı kas yığını kasıntı tip olmak hiç istemem zatenŞaka bir yana bence @denizz19 hoş bir insan, kilo alması ve biraz spor yapmasıyla iyi toparladı. Karşısındakiler kas yığını vücut açmasa jüri bu puanları bile vermezdi.![]()
Oha(ÇARPILDI)
Ay bu da program dış sesi gibi.@mrt-06
Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse Dünya Güzellerim formatına da döndürebiliriz dış ses derken aklıma geldi.Zaten dış sese müsait bir program.![]()
Ben de dış ses yapacağım bir işte.Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse Dünya Güzellerim formatına da döndürebiliriz dış ses derken aklıma geldi.![]()
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum.
Herkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz@mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes
Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm
Deniz kötü olduğu İçin değil tabiki ama şok oldum
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız
Ay MS den elendim eleneli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil
Ayrıca dis atanlara da![]()
Daha programı okumadım ama resimlere baktım ve halk Denizi seçiyor. Sende en yüksek puan vererek birazcık zevkli olduğunu gösterdinHerkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz@mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes
Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm
Deniz kötü olduğu İçin değil tabiki ama şok oldum
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız
Ay MS den elendim eleneli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil
Ayrıca dis atanlara da![]()
Program. Senin yayınlaman gerekenler gibi.bu ne ya .ss
Bu arada konuya da bir kalp bırakırsan güzel olur.