Ay aşkım onlar ne anlarbu konuya dis atan @Billy Kane @Tolstoyevski @S.G.A.T. @MasacRE- çarpılıcaksınız tövbe edip kalbe çevirin 😕😕😕 @Yiğitt @Thequeer
insan bari @denizz19 var diye dis atmaz utanmazlar![]()
![]()
![]()
Ay aşkım onlar ne anlarbu konuya dis atan @Billy Kane @Tolstoyevski @S.G.A.T. @MasacRE- çarpılıcaksınız tövbe edip kalbe çevirin 😕😕😕 @Yiğitt @Thequeer
insan bari @denizz19 var diye dis atmaz utanmazlar![]()
![]()
![]()
O diss atanlardan biri zaten etkisiz eleman yakında forumdan gidecek inşallahDis atanları forumdan dislemeye var mısınız?![]()
Yok gider ayak mutlu olsun diye bu aralar iyi davranıyorum asındaAzıcık sevgisini hissettim ben de ama şımarmasın![]()
Ay tipide ruhu gibi tamlamalar, teşbihler ve edebi sanatlarla doluysa sıkılırım ben
Sen kimsin de bana acıyorsun varoşYok gider ayak mutlu olsun diye bu aralar iyi davranıyorum asında![]()
Kim gidiyor ?Yok gider ayak mutlu olsun diye bu aralar iyi davranıyorum asında![]()
Kim varoş hiç tartışmayalım istersen sayın Total izleyicisiSen kimsin de bana acıyorsun varoş![]()
Askere gitmesi gereken ama bi türlü gitmeyen DenizKim gidiyor ?![]()
Sensin tabiki varoşKim varoş hiç tartışmayalım istersen sayın Total izleyicisi
Askere gitmesi gereken ama bi türlü gitmeyen Deniz![]()
Denize yazmış olduğum bir mesaja hani ismim geciyor etiket yok dediğimSen gönlümüzün şampiyonusun
Hahahahaha hangisine![]()
Lafla peynir gemisi yürümez. Bu konu çok açık, ben cool'um 😎Sensin tabiki varoş
Gitmiyorum ulan hadi var mıtüm bunlar dikkat çekme çabasıydı
![]()
Bebeğim hiç algılayamadım şuan bunda 6 saattir ders çalışmamın da etkisi olabilirDenize yazmış olduğum bir mesaja hani ismim geciyor etiket yok dediğimama arkadaşlığımızın ilk temellide ozaman atılmıştı
![]()
Lafla peynir gemisi yürümez. Bu konu çok açık, ben cool'um 😎
Tahmin ettim. Her programın içinde mutlaka varsın![]()
haha tamam kısa özet:Bebeğim hiç algılayamadım şuan bunda 6 saattir ders çalışmamın da etkisi olabilir![]()
Aynen okumuştum ama yorum yazmamıştım.Okumuşken yorumsuz geçmeyelim lütfen.@dreamy
Teşekkürler.Aynen okumuştum ama yorum yazmamıştım.
Eline sağlık bundan sonraki bölümleri takip ederim, beğendim ilk bölümü.![]()
Teşekkürler.İlk gün okumuştum ama yorum yapmamıştım.Eğlenceli olmuş.
Ve en sona Denizi koymanız tamamen efsane idi.
![]()
Böyle devam ederse çok güzel olacak, ellerinize sağlık.![]()