eTV Parlak Takımı - 1. Bölüm | Yeni Program

Sizce ilk bölümdeki isimlerden hangisi daha parlak?

• Nick Bateman

Oy: 4 21.1%
  • Ekin Mert Daymaz

Oy: 4 21.1%
  • Deniz Tural

Oy: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
İlgimi çekmedi format. Parlaklarla işim yok onların yorumlanmasıyla hiç işim olmaz gibi. Şu aşamada okumayı pek düşünmüyorum. :A

ahh ahh keşke o senin bildiğin parlakları masaya yatırsaydık @Yiğitt @Thequeer ne umutlarla gittik stüdyoya @Aserat hepimizi kandırmış biz ağzımızdan salyalar akarak beklerken karşımıza bu çıktı :F :F :F @denizz19 @mrt-06 @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt

O bir yıldız... O bir fenomen... O bir asker adayı... Karşınızda DENİZ TURAL!!!
Ayz4LB.jpg

@Thequeer

@Çiğdem- yazım tarzını görünce gözleri yaşardı. 😱😵 Türkçe'yi ve imla kurallarını öğrenmişsin sanırım Giresunca'yı bıraktın. :F:F @Aserat @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @XanTier
giresunca bırakılmaz ana dilimiz olmalı :A :A :A

Son düzenleme:
ahh ahh keşke o senin bildiğin parlakları masaya yatırsaydık @Yiğitt @Thequeer ne umutlarla gittik stüdyoya @Aserat hepimizi kandırmış biz ağzımızdan salyalar akarak beklerken karşımıza bu çıktı :F :F :F @denizz19 @mrt-06 @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt

O bir yıldız... O bir fenomen... O bir asker adayı... Karşınızda DENİZ TURAL!!!
Ayz4LB.jpg

@Thequeer

giresunca bırakılmaz ana dilimiz olmalı :A :A :A
Sen benim parlakları hiç beğenmiyorsun zaten, senin parlakları da göreceğiz. :ppp:

Nick Bateman: Bu adamı sevmediğim için çok mutluyum. Sıradan. :/
Ekin Mert Daymaz: Şöyle uzunca boylu yağız bir delikanlı, karaaa kaşlı karaaaa gözlüüü
@denizz19 : Şok oldum görünce ahahhaah :Ddd Saçlarını uzat diyeceğim de askere gidiyorsun. :/

Elinize sağlık. Süper hetero erkekler eksilemiş konuyu. :D

Nick Bateman: Bu adamı sevmediğim için çok mutluyum. Sıradan. :/
Ekin Mert Daymaz: Şöyle uzunca boylu yağız bir delikanlı, karaaa kaşlı karaaaa gözlüüü
@denizz19 : Şok oldum görünce ahahhaah :Ddd Saçlarını uzat diyeceğim de askere gidiyorsun. :/

Elinize sağlık. Süper hetero erkekler eksilemiş konuyu. :D
Nasılım etkilendin mi :A