Hadi bu hafta bana güldük ya haftayaBu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program.
@Billy Kane aşkım benim olduğum programa nasıl olmamış atarsın?@Tolstoyevski profil fotondan utan be.
![]()
Hadi bu hafta bana güldük ya haftayaBu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program.
@Billy Kane aşkım benim olduğum programa nasıl olmamış atarsın?@Tolstoyevski profil fotondan utan be.
![]()
Kim bilir, kimler gelir kimler gider.Hadi bu hafta bana güldük ya haftaya![]()
Bu nasıl trollük ya.![]()
@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yineHahahaha okurken çok güldüm bendeben zaten vücut falan yapmadım benim vücudum bu şekilde yani
5,33 puan vermişler hiç yoktan iyiler kendilerini protein tozlarıyla şişiren erkekleri sevsin onlar
Emeğinize sağlık ben çok beğendim tabi bölüme de yine damga vurmuşum tabi ben olmasam bu kadar gülmezdi insanlar
@Aserat @Thequeer @Çiğdem- @Yiğitt süpersniz![]()
Ben 3 kişiye bedelim, programa özel beni parça parça yorumlasınlar@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yine![]()
![]()
BİZ Barış Arduç falan beklerken denizi böyle suların içinde birden karşımıza çıkmıs geliyorseyirciler kaçtı biz kaçamadık 1.bölümden çok ağır şartlar altıdna çalıstık @Thequeer @Yiğitt
![]()
![]()
varsa başka forum üyesi cesaretli olan çıksın yorumlayalım gömelim yanı@XanTier DİYECEM ama 5 gün sürer onu yorumlamak 3 metre boyla
![]()
![]()
--- Ekleme, Az önce --- @XanTier
Çatla@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yine![]()
![]()
BİZ Barış Arduç falan beklerken denizi böyle suların içinde birden karşımıza çıkmıs geliyorseyirciler kaçtı biz kaçamadık 1.bölümden çok ağır şartlar altıdna çalıstık @Thequeer @Yiğitt
![]()
![]()
varsa başka forum üyesi cesaretli olan çıksın yorumlayalım gömelim yanı@XanTier DİYECEM ama 5 gün sürer onu yorumlamak 3 metre boyla
![]()
![]()
@XanTier
@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@XanTier
Nasıl içerlenmiş yorumuma üzüldüm şimdi.Ben 3 kişiye bedelim, programa özel beni parça parça yorumlasınlar-
Nasıl içerlenmiş yorumuma üzüldüm şimdi.![]()
@Aserat zaten 3 kişi sunuyor onun yerine 3 ayrı parçadan @XanTier yorumlayalımBen 3 kişiye bedelim, programa özel beni parça parça yorumlasınlar-
İyi de ben hiç vücut geliştirme yapmadım tatlım benim vücudum bu şekilde zaten@Aserat zaten 3 kişi sunuyor onun yerine 3 ayrı parçadan @XanTier yorumlayalım
@denizz19 önceye göre gelişme var ama sankı bir hormon ilacı içip ilaç seni yarım geliştirmiş yarında eskisi gibi kalmıs gibigöğüsler şişmiş kol göbek aynı kalmıs yanı tuhaf birşey çıkmış ortaya tam gelişimin tamamlanmamıs gibi
@Yiğitt @Thequeer
Yaa ömrüm boyunca 1239482938572 kez duyduğum lafa çok içerledim evetNasıl içerlenmiş yorumuma üzüldüm şimdi.![]()
Bu nasıl trollük ya.![]()
Haha .5.33 çok az![]()
Ayy o zaman halkın hiçbir etkisi olmazsa çok sönük kalır yarışma bence @Aserat düşünsün bunu halk da oy versin anket aç Aseratbana haksızlık değil mi
![]()
Hepinize teşekkürler.Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program.
![]()
İlk duyduğunda nasıl hissetmiştin?Yaa ömrüm boyunca 1239482938572 kez duyduğum lafa çok içerledim evet![]()
oy verdim bileHepinize teşekkürler.
Anket açıldı sunucularımız dışında herkes oy verebilir.![]()
Çok küçüktüm hatırlamıyorumİlk duyduğunda nasıl hissetmiştin?![]()
Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program.
![]()
@Aserat zaten 3 kişi sunuyor onun yerine 3 ayrı parçadan @XanTier yorumlayalım
@denizz19 önceye göre gelişme var ama sankı bir hormon ilacı içip ilaç seni yarım geliştirmiş yarında eskisi gibi kalmıs gibigöğüsler şişmiş kol göbek aynı kalmıs yanı tuhaf birşey çıkmış ortaya tam gelişimin tamamlanmamıs gibi
@Yiğitt @Thequeer
Askerden sonra Deniz'den bir fotoğraf isteyelim bak o zaman Nick gibi övülmüyorsa adım da Aserat değil.İyi de ben hiç vücut geliştirme yapmadım tatlım benim vücudum bu şekilde zaten![]()
2014 DE daha sıska gibiydin sankı ama çıplak görtmemeiştik ozaman gerçiİyi de ben hiç vücut geliştirme yapmadım tatlım benim vücudum bu şekilde zaten![]()
İşte ben sana diyorum içim dışım farklı2014 DE daha sıska gibiydin sankı ama çıplak görtmemeiştik ozaman gerçi![]()
Nick Bateman dedim ben hak yiyemem en yüksek onu oyladık5 oy fark attım rakiplerime çatlayın
İşte ben sana diyorum içim dışım farklı![]()
Ömrü hayatın boyunca Nick Bateman gibi erkeklerle evleneceğini düşüneceksin ama hayatların apayrı olacak sen de haklısınNick Bateman dedim ben hak yiyemem en yüksek onu oyladık![]()
![]()
@Yiğitt