eTV Parlak Takımı - 1. Bölüm | Yeni Program

Sizce ilk bölümdeki isimlerden hangisi daha parlak?

• Nick Bateman

Oy: 4 21.1%
  • Ekin Mert Daymaz

Oy: 4 21.1%
  • Deniz Tural

Oy: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
3.aday 1. olmalıydı bence diğerleri hormonlu gibi :A

neyse şu kısımda ne demek istemiş hogatha, @destere için😱 @Dosi @Yiğitt @MasacRE- @Doğu @Harunnn60

Çiğdem-: Onun ne olduğu belli değil ki. :F

Bu nasıl trollük ya. :A

Okurken bir kez daha eğlendim, emeğinize sağlık gençler. :Z :bhr: @Çiğdem- @Thequeer

Hahahaha okurken çok güldüm bende :F ben zaten vücut falan yapmadım benim vücudum bu şekilde yani :A 5,33 puan vermişler hiç yoktan iyiler kendilerini protein tozlarıyla şişiren erkekleri sevsin onlar :A

Emeğinize sağlık ben çok beğendim tabi bölüme de yine damga vurmuşum tabi ben olmasam bu kadar gülmezdi insanlar :A

@Aserat @Thequeer @Çiğdem- @Yiğitt süpersniz :A
@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yine :A :A :A

BİZ Barış Arduç falan beklerken denizi böyle suların içinde birden karşımıza çıkmıs geliyor :F seyirciler kaçtı biz kaçamadık 1.bölümden çok ağır şartlar altıdna çalıstık @Thequeer @Yiğitt :F :F :F

varsa başka forum üyesi cesaretli olan çıksın yorumlayalım gömelim yanı :F @XanTier DİYECEM ama 5 gün sürer onu yorumlamak 3 metre boyla :A :A :A

@XanTier

@xemrexxx yine @destere profiline gidip çiğdem sana yumos diyor deme çocuk gelince geri kaçacak zaten yanlsı anlamıssın yine :A :A :A

BİZ Barış Arduç falan beklerken denizi böyle suların içinde birden karşımıza çıkmıs geliyor :F seyirciler kaçtı biz kaçamadık 1.bölümden çok ağır şartlar altıdna çalıstık @Thequeer @Yiğitt :F :F :F

varsa başka forum üyesi cesaretli olan çıksın yorumlayalım gömelim yanı :F @XanTier DİYECEM ama 5 gün sürer onu yorumlamak 3 metre boyla :A :A :A --- Ekleme, Az önce --- @XanTier
Ben 3 kişiye bedelim, programa özel beni parça parça yorumlasınlar :A-

varsa başka forum üyesi cesaretli olan çıksın yorumlayalım gömelim yanı :F @XanTier DİYECEM ama 5 gün sürer onu yorumlamak 3 metre boyla :A :A :A

@XanTier
Çatla :A benim gibi vücutlu bir erkeği bulamayacaksın kala kala kıllı sıska birine kalırsın inşallah :A

@XanTier
Nasıl içerlenmiş yorumuma üzüldüm şimdi. :A

Nasıl içerlenmiş yorumuma üzüldüm şimdi. :A
@Aserat zaten 3 kişi sunuyor onun yerine 3 ayrı parçadan @XanTier yorumlayalım :F

@denizz19 önceye göre gelişme var ama sankı bir hormon ilacı içip ilaç seni yarım geliştirmiş yarında eskisi gibi kalmıs gibi :F göğüsler şişmiş kol göbek aynı kalmıs yanı tuhaf birşey çıkmış ortaya tam gelişimin tamamlanmamıs gibi :F @Yiğitt @Thequeer

@Aserat zaten 3 kişi sunuyor onun yerine 3 ayrı parçadan @XanTier yorumlayalım :F

@denizz19 önceye göre gelişme var ama sankı bir hormon ilacı içip ilaç seni yarım geliştirmiş yarında eskisi gibi kalmıs gibi :F göğüsler şişmiş kol göbek aynı kalmıs yanı tuhaf birşey çıkmış ortaya tam gelişimin tamamlanmamıs gibi :F @Yiğitt @Thequeer
İyi de ben hiç vücut geliştirme yapmadım tatlım benim vücudum bu şekilde zaten :D

Sonra okurum ama resimlere baktım. Tabiki de tek gerçek @denizz19 :Z :A
Emeğinize sağlık :D

3.aday 1. olmalıydı bence diğerleri hormonlu gibi :A

neyse şu kısımda ne demek istemiş hogatha, @destere için😱 @Dosi @Yiğitt @MasacRE- @Doğu @Harunnn60

Çiğdem-: Onun ne olduğu belli değil ki. :F

Bu nasıl trollük ya. :A

Haha .5.33 çok az :F

:F:F:Fay çok eğlenceli bir bölüm olmuşş kesinlikle @denizz19 diyorum bende

Ayy o zaman halkın hiçbir etkisi olmazsa çok sönük kalır yarışma bence @Aserat düşünsün bunu halk da oy versin anket aç Aserat :A bana haksızlık değil mi :F

Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program. :Z

@Billy Kane aşkım benim olduğum programa nasıl olmamış atarsın? :T: @Tolstoyevski profil fotondan utan be. :A
Hepinize teşekkürler. :Z

Anket açıldı sunucularımız dışında herkes oy verebilir. :A

Bu yarışma değil zaten safoz öyle gülüp eğlenmelik trollük program. :Z

@Billy Kane aşkım benim olduğum programa nasıl olmamış atarsın? :T: @Tolstoyevski profil fotondan utan be. :A

PF'mde ne varmış bende şöyle bir imge canlandırıyor profil fotoğrafım :A
giphy.gif

İyi de ben hiç vücut geliştirme yapmadım tatlım benim vücudum bu şekilde zaten :D
Askerden sonra Deniz'den bir fotoğraf isteyelim bak o zaman Nick gibi övülmüyorsa adım da Aserat değil. :A