eTV Parlak Takımı - 1. Bölüm | Yeni Program

Sizce ilk bölümdeki isimlerden hangisi daha parlak?

• Nick Bateman

Oy: 4 21.1%
  • Ekin Mert Daymaz

Oy: 4 21.1%
  • Deniz Tural

Oy: 11 57.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
Herkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz :bhr: @mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes :A

Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm :F
Deniz kötü olduğu İçin değil tabiki ama şok oldum :A
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız :bhr:
Ay MS den elendim eleneli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil :A
Ayrıca dis atanlara da :ppp:

Herkese güzel yorumları İçin teşekkür ederiz :bhr: @mrt-06 @vadikızı @XanTier @denizz19 @Dosi ve şuan hatırlamadığım herkes :A

Aşırı aşırı eğlendik yaparken, gerçekten bence bunun bütün forumca bile yapılması gerekiyor. Tam Barış’ı beklerken Deniz’in gelmesi keşke bi kamera olsaydı da çekseydi o şokumu resmen kahkahalarla güldüm :F
Öncelikle @Aserat a çok teşekkür ediyorum bana bu teklifi yaptığı için, gerçekten hiç bu kadar eğlenmemiştim forumda. Ve tabiki biricik parlak avcılarım @Yiğitt ve @Çiğdem- siz muhteşem birer detaysınız :bhr:
Ay MS den elendim eleyeli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil :A
Teşekkürler eğlendiysen ne mutlu. Daha yeni başlıyoruz. :Z

Ay MS den elendim eleyeli böyle uzun mesajlar yazıyorum hiç benlik değil :A
:A @Yiğitt fotomu istedi ben de kırmadım :A yoksa o iki isimle aşık atamam elbette :D

Bu nasıl bir oylama ya? Denizin puanı nasıl bu kadar düşük olabilir?

Şaka bir yana bence @denizz19 hoş bir insan, kilo alması ve biraz spor yapmasıyla iyi toparladı. Karşısındakiler kas yığını vücut açmasa jüri bu puanları bile vermezdi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy