sende de ne 60 yaş üstü fantezisi varmış bitmiyor.
Bunlar kaliteli kadınlar tabii ki forumda olmalı.sende de ne 60 yaş üstü fantezisi varmış bitmiyor.
Genç ecünnülerden olmasında fark etmez @S.G.A.T.Yarın çok ünlü bir doktor hanımın resimleri gelecek.
Bu resim konuda yok yalnız adamdaki kibiri görüyor musunuz benim konumdan resim almıyor da kendi resmini kendi seçiyor. @Çiğdem- @XanTier
dizi geçmişi var sonucta ünlü sayılır ayoll biz kamera görsek ayna sanıp saçımızı düzeltiriz
Kumar oynarken resmini koymadım evet çünkü gençlerimize kötü örnek olur diye düşündüm.Daha güzel resimleri var sen biraz hızlıca açayım diye kaytarmışşsın.
Asalet = gençlik mi demek senin için, o kadar projeler yapıyorsun bakış açın bu mu? @Çiğdem- fena gömdüm.Bu konuda ne kadar asalet olabilir ki? Nine resmen kadın
Hayır. Asalet = Asalet benim gözümde. O da burada bulunmayan bir şeyAsalet = gençlik mi demek senin için, o kadar projeler yapıyorsun bakış açın bu mu? @Çiğdem- fena gömdüm.
Bu mesajında açıkça yaşla endekslemişsin. "Bu konuda ne kadar asalet olabilir ki? Nine resmen kadınHayır. Asalet = Asalet benim gözümde. O da burada bulunmayan bir şey
O ikisi birbiriyle bağlantısız cümleler. Öyle düşün ama İlki senin yazdığına cevap, ikincisi konuya cevapBu mesajında açıkça yaşla endekslemişsin. "Bu konuda ne kadar asalet olabilir ki? Nine resmen kadın
Asalet = gençlik mi demek senin için, o kadar projeler yapıyorsun bakış açın bu mu? @Çiğdem- fena gömdüm.
@XanTier i benle @Harunnn60 proje buluş yapıyor diyorduk ama sen oto sanayisi olu ondan ancak diyordun @mrt-06Bu konuda ne kadar asalet olabilir ki? Nine resmen kadın
Şikayet edelim arkadaşı resmen hakaret etmiş.Bu mesajında açıkça yaşla endekslemişsin. "Bu konuda ne kadar asalet olabilir ki? Nine resmen kadın
Zorlama bence millet göreceğini gördü.O ikisi birbiriyle bağlantısız cümleler. Öyle düşün ama İlki senin yazdığına cevap, ikincisi konuya cevap
@XanTier i benle @Harunnn60 proje buluş yapıyor diyorduk ama sen oto sanayisi olu ondan ancak diyordun @mrt-06
Evet gececi ekip toplandığımıza göre senin diziye geri dönelim kaçıncı bölümde oynadın demiştik en son. @XanTierŞikayet edelim arkadaşı resmen hakaret etmiş.