@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.burada mini bir açıklama var
Sen ve ben ortak hazırlayacağız özel program ve Deniz ile Menes kapışacak Fikir cambazında![]()
@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.burada mini bir açıklama var
Sen ve ben ortak hazırlayacağız özel program ve Deniz ile Menes kapışacak Fikir cambazında![]()
yazıyoruz işteGüzel gidiyor
Bugün bitecek pazartesi ellerinden öper
![]()
Bu hamlemle tutuştu hemen yazılar yazmaya başlamış@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.![]()
yok finaldesin ama son finalist lazımBen elendim mi senin yarışmadan.![]()
Ne kadar anlamsız bakmışım fotolara demek@Dosi haklı o foto ceket + kotla çekilmiş yani takım değil.![]()
Ya da detaycı değilsin ve bir çok ince detayı kaçırabilirsin bu gibi durumlarda.Ne kadar anlamsız bakmışım fotolara demek![]()
hahhahahhahasanki siyah kot ve beyaz gömlekli bir foto idi
6 ay önce görmüstüm. şimdi face yok malum
![]()
Yok artık 6 ay önce görmüş olduğum bir fotğrafın detayını bu kadar bilmem 😱😳@Dosi haklı o foto ceket + kotla çekilmiş yani takım değil.![]()
Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatıYa da detaycı değilsin ve bir çok ince detayı kaçırabilirsin bu gibi durumlarda.![]()
Evet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.Yok artık 6 ay önce görmüş olduğum bir fotğrafın detayını bu kadar bilmem 😱😳
@S.G.A.T. benle uğrasmaya başladın, bu gücümden kork
Benle yarışmayı kes
@XanTier yine hafızam 😱
😱😱 bu kez bende şaşkınım @Yakamoz-Asi
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir.Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatı![]()
Detaylara saplanırsan o yaptığın her ne ise bitmez ve çileye dönüşür.Evet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir.Ha bu bahsedilen konu sana göre pek önemli değildir belki de, detayı önemseyeceğin yeri sen seçersin elbette.
![]()
Bekliyorum o halde.Okumaya fırsat olmamıştı, okuyayım bari şimdi.![]()
Teşekkürler beğenmene sevindim.
Şimdiden fanlar baskı yapıyor halvet sahnesi olsun diye.
@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümüŞimdiden fanlar baskı yapıyor halvet sahnesi olsun diye.![]()