TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine sağlık @mrt-06 zevkli bir serüven olacak gibi :A
Birkaç yazım hatası gözümme çarptı ama şimdi hiç uğraşamam o konuda laf yetiştirmekle cidden :A

Haha. :F O değil de ne güzel bir mesaj vermiş, sahne daha önce dikkatimi çekmemişti. :D

Teşekkürler. :D Sen önce "gözüme" yazmayı öğren de öyle eleştir. :A
Benim hala dikkatimi çekmedi ayoll sahneden anladığım yakamos asi sokak sanatına bakmadan geçiyor :A :A :A

Mesaj neyki :A

Benim hala dikkatimi çekmedi ayoll sahneden anladığım yakamos asi sokak sanatına bakmadan geçiyor :A :A :A

Mesaj neyki :A
Dindar görünüp de karşı görüşü eleştiriyor ama "karı" deyince hemen koşup bakıyor. :A

Düzeltiyorum, yazım hatası değil yazım yanlışı gördüm. :A
bkz. yazım hatası: gözümme, yazım yanlışı: dahihane :A
Diziden bir tane yazım hatası söylesene merak ettim. :A

Dindar görünüp de karşı görüşü eleştiriyor ama "karı" deyince hemen koşup bakıyor. :A

Diziden bir tane yazım hatası söylesene merak ettim. :A
hahha aa evet bakıp bakıp sonrada ben bakmıyayım abdesim kaçar diyor :F :F :F

yakamoz asi buraya geldikçe aklına bu video gelir artık :A :A :A

Hahahahaha sesli güldüm harikaymış. :F

Baya bir karışık. Okurken bir anda kendimden şüphe ettim acaba yanlış mı biliyorum diye. :A
Şöyle özetliyim abicim sokak sanati cinsiyet değiştirerek saraya sızıyor, az biraz da güzel bir kadın oluyor. Deniz de aşık oluyor tabii olaylar böyle gelişiyor. :A

Bari Harika da atsaydın. :A

Fragman yok yeni bölüm Pazartesi, Yürüyen Ölüler’de hafta 3 bölüm gidiyordum bir ara bunda tek bölüm gidecem, acelesi yok. :A
aa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemen :A :A :A @denizz19 @Harunnn60