2. bölümde çok değişik şeyler var.@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü![]()
![]()
![]()
2. bölümde çok değişik şeyler var.@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü![]()
![]()
![]()
kim bilir neler düşündün ayoll çaktırmıyorsun ama @pompy kadar geniş seninde fantazi dünyan2. bölümde çok değişik şeyler var.![]()
10 bildirimin hepsi senden geliyor kız @vadikızı nı solladın@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü![]()
![]()
![]()
Demi @sokak sanati'nı kıza çevirip @denizz19'u aşık etmek kimsenin aklına gelecek bir şey değil.kim bilir neler düşündün ayoll çaktırmıyorsun ama @pompy kadar geniş seninde fantazi dünyan![]()
![]()
@Harunnn60
Aşk ve Mavi izliyorum Ne çok konuştunuz
10 bildirimin hepsi senden geliyor kız @vadikızı nı solladın![]()
Kızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizide
Dedikodu olunca gözün görmez diziyi ama.Aşk ve Mavi izliyorum Ne çok konuştunuz![]()
Kör olabilirimKızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizide![]()
![]()
![]()
2. bölüm biri daha asılıyor ama başka nedenden okuyunca şok olcan.Kızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizide![]()
![]()
![]()
Yapmıyorsunuz ki dedikoduDedikodu olunca gözün görmez diziyi ama.![]()
Yok onun derdi başka, okuyunca görürsün. Sen de şu konunu açsana.
gördükçe klavyeyi bırakıp güldüğüm için bürtürlü açamadımYok onun derdi başka, okuyunca görürsün. Sen de şu konunu açsana.![]()
Tövbe estafurullah çekip gidiyor galiba@Yakamoz-Asi ne zaman baksam konuda oluyorsun abi ne oldu.![]()
Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatı![]()
Bu konuda da senle aynı fikirde değilim DenizcimEvet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir.Ha bu bahsedilen konu sana göre pek önemli değildir belki de, detayı önemseyeceğin yeri sen seçersin elbette.
![]()
Bu konuda da senle aynı fikirde değilim Denizcim
Menes güzel açıklamıs. Katılıyorum düşüncesine
Güldürdün.Tövbe estafurullah çekip gidiyor galibahacılar hocalar yolda kadın görünce öyle yaparya
![]()
![]()
![]()