2. bölümde çok değişik şeyler var.@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü
2. bölümde çok değişik şeyler var.@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü
kim bilir neler düşündün ayoll çaktırmıyorsun ama @pompy kadar geniş seninde fantazi dünyan @Harunnn602. bölümde çok değişik şeyler var.
10 bildirimin hepsi senden geliyor kız @vadikızı nı solladın@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümü
Demi @sokak sanati'nı kıza çevirip @denizz19'u aşık etmek kimsenin aklına gelecek bir şey değil.kim bilir neler düşündün ayoll çaktırmıyorsun ama @pompy kadar geniş seninde fantazi dünyan @Harunnn60
Aşk ve Mavi izliyorum Ne çok konuştunuzDemi @sokak sanati'nı kıza çevirip @denizz19'u aşık etmek kimsenin aklına gelecek bir şey değil.
10 bildirimin hepsi senden geliyor kız @vadikızı nı solladın
Kızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizideDemi @sokak sanati'nı kıza çevirip @denizz19'u aşık etmek kimsenin aklına gelecek bir şey değil.
Dedikodu olunca gözün görmez diziyi ama.Aşk ve Mavi izliyorum Ne çok konuştunuz
Kör olabilirim Atacan'ın dizisi neticedeKızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizide
2. bölüm biri daha asılıyor ama başka nedenden okuyunca şok olcan.Kızda kız olsa dün gece gösterdin sokak sanatının fotosunu korkudan benim dudağım uçukladı denizin gözü körmüdür nedir dizide
Yapmıyorsunuz ki dedikodu aDedikodu olunca gözün görmez diziyi ama.
gördükçe klavyeyi bırakıp güldüğüm için bürtürlü açamadım gelecek şimdiYok onun derdi başka, okuyunca görürsün. Sen de şu konunu açsana.
Tövbe estafurullah çekip gidiyor galiba hacılar hocalar yolda kadın görünce öyle yaparya@Yakamoz-Asi ne zaman baksam konuda oluyorsun abi ne oldu.
Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatı
Bu konuda da senle aynı fikirde değilim DenizcimEvet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir. Ha bu bahsedilen konu sana göre pek önemli değildir belki de, detayı önemseyeceğin yeri sen seçersin elbette.
Bu konuda da senle aynı fikirde değilim Denizcim
Menes güzel açıklamıs. Katılıyorum düşüncesine
Güldürdün.Tövbe estafurullah çekip gidiyor galiba hacılar hocalar yolda kadın görünce öyle yaparya