İlk bolum olarak harika başlangıç olmus konuşmalar,diyaloglar oldukça iyi olmuş saraydaki entrikalar bir yandan komik bir yandan aksiyonlu olmuş emeğine sağlık @mrt-06 harika bir bölüm olmuş oyuncu seçimleri de çok iyi
Teşekkürler. 😳İlk bolum olarak harika başlangıç olmus konuşmalar,diyaloglar oldukça iyi olmuş saraydaki entrikalar bir yandan komik bir yandan aksiyonlu olmuş emeğine sağlık @mrt-06 harika bir bölüm olmuş oyuncu seçimleri de çok iyi
nereye kovuyonuz kimi kovuyonuzBen geldim
Haftalardır final bölümü çekilmiyor. @S.G.A.T. karı kız resimleri paylaşmaktan Deniz'e vakit ayıramıyormuş ve Bende Denize madem bir türlü cekilemiyir gel senle Menes yarışın dedim Denizde heme S.g.a.t. ve @Tolstoyevski yi kovdu
Aklıma sen geldin çünkü senden beklentim var
@S.G.A.T. geçmiş olsunTamam @Tolstoyevski @S.G.A.T. yallah pensilvanyaya sizle işimiz kalmadı
nereye kovuyonuz kimi kovuyonuz
Emeğe saygıyı da unutmasak. Ne dizisi.Güzel olmuş kendi dizimi yazdım bide
@denizz19 pantolonlarının paçaları tutuştu (erkeklere uyarladım lafı )bugün bitireceğiz @Tolstoyevski
Bugün bitirseler ne olur ki Pazartesi'ye kaldı artık benim pc bozuk zaten@denizz19 pantolonlarının paçaları tutuştu (erkeklere uyarladım lafı )
Aman yapsınlarda.Bugün bitirseler ne olur ki Pazartesi'ye kaldı artık benim pc bozuk zaten
Uygun olursanız olurAman yapsınlarda.
Eee özel bölüm olacakmı?
ne özel bölümü finali yayınlaUygun olursanız olur
Yok size final falan .ssne özel bölümü finali yayınla
yazıyoruz işte Güzel gidiyor Bugün bitecek pazartesi ellerinden öperYok size final falan .ss
2 haftadır yazamadınız keşke komployla sizi eleseydim. .ssyazıyoruz işte Güzel gidiyor Bugün bitecek pazartesi ellerinden öper
@S.G.A.T. diss atmış bu mesaja bende editledim oyüzden. Tekrar oku2 haftadır yazamadınız keşke komployla sizi eleseydim. .ss
Ben geldim
Haftalardır final bölümü çekilmiyor. @S.G.A.T. karı kız resimleri paylaşmaktan Deniz'e vakit ayıramıyormuş ve Bende Denize madem bir türlü cekilemiyir gel senle Menes yarışın dedim Denizde heme S.g.a.t. ve @Tolstoyevski yi kovdu
Aklıma sen geldin çünkü senden beklentim var
burada mini bir açıklama varNeyden bahsediyorsunuz bakamadım tüm mesajlara.