@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.burada mini bir açıklama var
Sen ve ben ortak hazırlayacağız özel program ve Deniz ile Menes kapışacak Fikir cambazında
@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.burada mini bir açıklama var
Sen ve ben ortak hazırlayacağız özel program ve Deniz ile Menes kapışacak Fikir cambazında
yazıyoruz işte Güzel gidiyor Bugün bitecek pazartesi ellerinden öper
Bu hamlemle tutuştu hemen yazılar yazmaya başlamış bileydim daha önce bu fikirle gelirdim@S.G.A.T.'ın keyfine göre hareket etseydik daha çok beklerdik iyi olmuş.
yok finaldesin ama son finalist lazımBen elendim mi senin yarışmadan.
Ne kadar anlamsız bakmışım fotolara demek@Dosi haklı o foto ceket + kotla çekilmiş yani takım değil.
Ya da detaycı değilsin ve bir çok ince detayı kaçırabilirsin bu gibi durumlarda.Ne kadar anlamsız bakmışım fotolara demek
Ayrıca @MEnes yalan atıyor takım elbiseli bir fotosu vardı ya facede ya da ınstagramda hatırlıyorum
hahhahahhaha sanki siyah kot ve beyaz gömlekli bir foto idi 6 ay önce görmüstüm. şimdi face yok malum
Yok artık 6 ay önce görmüş olduğum bir fotğrafın detayını bu kadar bilmem 😱😳@Dosi haklı o foto ceket + kotla çekilmiş yani takım değil.
Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatıYa da detaycı değilsin ve bir çok ince detayı kaçırabilirsin bu gibi durumlarda.
Evet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.Yok artık 6 ay önce görmüş olduğum bir fotğrafın detayını bu kadar bilmem 😱😳
@S.G.A.T. benle uğrasmaya başladın, bu gücümden kork
Benle yarışmayı kes
@XanTier yine hafızam 😱
😱😱 bu kez bende şaşkınım @Yakamoz-Asi
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir. Ha bu bahsedilen konu sana göre pek önemli değildir belki de, detayı önemseyeceğin yeri sen seçersin elbette.Çok detaycılık iyi değil kanımca fazla germeden yaşamak lazım hayatı
Detaylara saplanırsan o yaptığın her ne ise bitmez ve çileye dönüşür.Evet ilginç doğrusu hafızan kuvvetliymiş.
Detayları önemsemek hayatı germek değildir. Tam tersi bazı durumlarda o ince detaylar çok etkilili noktalara parmak basabilir ve işin tadını arttırabilir. Ha bu bahsedilen konu sana göre pek önemli değildir belki de, detayı önemseyeceğin yeri sen seçersin elbette.
Bekliyorum o halde.Okumaya fırsat olmamıştı, okuyayım bari şimdi.
Teşekkürler beğenmene sevindim.
Şimdiden fanlar baskı yapıyor halvet sahnesi olsun diye.
@sokak sanati kurtuldum diye düşünüyor yalnız tekrar @denizz19 u karşısında görürse merak ettim 2.bölümüŞimdiden fanlar baskı yapıyor halvet sahnesi olsun diye.